Susurluk`ta ilk meclis

Susurluk`ta ilk meclis

AKP li SUSURLUK BELEDİYE BAŞKAN Hüseyin HIZLIOĞLU İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Susurluk’ta yerel seçimler sonrası AKP 7,  MHP 4 ve   CHP-4 üyeden oluşan meclis ilk birleşimini gerçekleştirdi.

Susurluk Belediye Meclis toplantısında gündem maddeleri oylandı, oy birliği ile kabul edildi. Plan bütçe ve imar komisyonları ile Çiftçi malları koruma heyeti seçimleri oy birliği ile seçilerek yürürlüğe girdi. Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin HIZLIOĞLU da bu birlikteliğin haklı olunan tüm kararlar da olmasını temenni ederek Susurluk halkı için her şeyin en iyisin yapacaklarını belirtti.

Başkan Hüseyin HIZLIOĞLU`nun Başkanlığında ilk birleşimini gerçekleştiren Susurluk Belediye meclisi, Meclis Başkan vekilliğine Hüseyin İÇÖZ(AKP) Hayri ERÖZ (MHP) Meclis Katipleri İsmail ÇAKIR ve Mehmet KARDAŞ (AKP) , Encümen üyeliğine Erdoğan ÖZSEYHAN (AKP), Hayri ERÖZ (MHP) ayrıca Plan bütçe komisyonu ve İmar Komisyonu üyelikleri üçer üye (AKP) den, MHP ve CHP den de birer üye alındı.

M H P ‘li Meclis üyesi İbrahim PAMUKÇU bir ilki Susurluk’ta başlatarak öncülük yapmak istediklerini. Bu anlamda çevre temizliğinin ön planda tutulması gerektiğini belirterek her esnaf ve ev sahibinin kendi dükkan ve evlerinin önünü sokaklarını süpürdüğü taktirde  çöp toplamaya bile ihtiyaç olamayacağını, pırıl pırıl bir Susurluk oluşacağını belirtti.

 PAMUKÇU  çağrısına tüm Susurluk halkının katılacağını  Temiz toplum – Temiz siyaset-Temiz bir çevre oluşacağını belirtti.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli