Susurluk'ta üretime yerel destek

Susurluk

Susurluk'ta, ‘’Ata Tohumu’’ nu, Şeker Pancarından Elde Ettiği küspeyi ve Mısırdan elde ettiği silajı mahalle muhtarlarının aracılığıyla köylerimizle buluşturdu.

#Beraber üretelim DEDİK ve ÜRETİCİLERLE BULUŞTUK

Susurluk Belediyesi kendine ait topraklarda yetiştirdiği ‘’Ata Tohumu’’ nu, Şeker Pancarından Elde Ettiği küspeyi ve Mısırdan elde ettiği silajı mahalle muhtarlarının aracılığıyla köylerimizle buluşturdu.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney üreticilere;

‘’Ekmeğini taştan çıkartıp, mesai mefhumu olmayan değerli üreticilerimiz. Sizler bu memleketin yükünü çekip üreterek Türkiye’ye hizmet eden çiftçilerimiz ve hayvancılarımızsınız. Bizler de Susurluk Belediyesi olarak üreticilerimizin her daim yanındayız. Şu an dünyanın en mutlu belediye başkanıyım Çünkü #beraber üretelim projesi kapmasında elde ettiğimiz ürünlerimizi sizlerle paylaşıyoruz. Buradan tüm üreticilerimize sesleniyorum siyasi ve ekonomik durum ne olursa olsun üretmekten vazgeçmemeliyiz. Bir Avuç toprağımız dahi olsa mutlaka değerlendirmeliyiz. Unutmayalım ki Cumhuriyet tarihimizin ilk yıllarındaki yoksulluğu da biz üretim politikalarıyla gidermiştik. Susurluk Belediyesi olarak Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında da ilkelerimizden aldığımız ilhamla üretmeye ve üreticinin yanında olmaya devam edeceğiz. ‘’

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında da Susurluk Belediyesi #Cumhuriyetin yüzü projesi kapmasında beraber üretmeye , çalışmaya  ve memleketimizi geliştirmeye devam edecektir.



Anahtar Kelimeler: Susurluk' üretime yerel destek
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı