Susurluk`u temsil edecekler

Susurluk`u temsil edecekler

GÖBEL SPOR GENÇ BAYAN VOLEYBOL TAKIMI BAYANLARDA SUSURLUK'U TEMSİL EDECEK

Balıkesir ili 2014  - 2015 sezonu Voleybol Genç Bayanlar 1-2 devreli lig halinde puanlama sistemine göre bu yıl müsabakalar 21 Ocak 2015 çarşamba günü start alıyor. Genç bayanlar voleybol müsabakalarının deplasmanlı olarak  6 takım gurupta mücadele edecektir. Susurluk   ilçemizi  Göbel Genç bayanlar Voleybol kategorisin de  temsil edip ligde mücadele verecektir.

Genç Bayanlar ligi şu takımlar dan oluşuyor. 1-Balıkesir D S İ Spor Kulübü,2-Ayvalık gücü Belediye spor kulübü,3-Göbel Spor Kulübü,      4- Gönen Belediye Spor K,5-Balıkesir Büyükşehir B.S.K. 6- Edremit Voleybol Aslanları SP.K. olmak üzere 6 takımdan oluşan lig 18 Şubat 2015 gününe kadar devam edecektir.

Geçen yıl yıldızlarda mücadele eden Göbel Bayan Voleybol takımı bu yıl hem gençlerde hem de yıldızlarda mücadele edecektir. “Göbel Spor Kulüp Başkanı Belediye Meclis üyesi İbrahim PAMUKÇU geçen yıl tecrübe kazanan bayan voleybolculara üç takviye yaparak  bu yıl daha da güçlendiklerini ve Susurluk’u başarılı bir şekilde temsil edeceklerini belirtti. Ancak sponsor firma bulamadıkları için kendi yağımızla kavrulacağız sadece Susurluk Belediyesinin deplasmanlı olduğu için araç desteği vereceklerini diğer malzeme ihtiyaçlarını da kendi imkanları ile karşılayacaklarını belirtti.”

Teknik koçları Osman Kadir BİÇER yönetiminde çalışmalarını uzun zamandır sürdüren Göbel spor bayan voleybol takımı 15 lisanslı (2000-2001 ) doğumlu genç bayanlar da güzel ve renkli maçlar çıkaracaklarını belirten koç ları  Osman Kadir BİÇER 21 Ocak 2015 Çarşamba günü saat: 17,00  de Susurluk Nimet Sadık Okulu Kapalı spor salonunda Gönen Belediye spor voleybol takımı ile oynanacak maça tüm Susurluk spor  sever halkını maçlara davet ettiğini seyirci desteği beklediklerini belirtti.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı