Süt Birliğinden Bilimsel etkinlik

Süt Birliğinden Bilimsel etkinlik

Süt üreticisi, Süt´te kaliteyi arttırıcı faktörler konusunda bilgilendirilecek.

Güney Marmara´nın en büyük Süt istihsal kuruluşu Bandırma ve çevresi süt üreticileri birliği gerçekleştirdiği bilimsel konferans ile "süttü kaliteyi etkileyen faktörler ve kaba yemin önemi" konulu bir konferans düzenledi.

24 Nisan Pazartesi günü saat 13.oo / 15.oo arasında bandırma Ticaret Borsası konferans salonunda gerçekleşecek konferansa konusunda uzman Prof.Dr. Türker savaş, prof Dr. Harun Baytekin konuşmacı olarak katılacak.

Bandırma Ticaret Borsasının stratejik destek verdiği etkinlikte, konferansa katılacak süt üreticilerine yemek verilecek.

Konferans programı ile gündeme gelen süt üreticileri birliğin adına açıklamada bulunan Başkan Özgür Bakan,"Çağdaş ve bilimsel tekniklerin üretim ve kalitede ön koşul olduğu günümüzde, bizde süt üreticisi ortağımızı günün şartlarına uygun olarak bilinçlendirerek maliyeti düşük, ama kaliteli ve hijyen koşulları göz ardı edilmeyen bir üretim sistemi uygulatıp, emek ve çabasının karşılığını daha yüksek olarak elde etmesi arzu ediyoruz. Bu amaçla tüm süt üreticisi ortaklarımızı kendi menfaatlerine olan bu konferansa bekliyoruz." dedi.

/resimler/2017-4/18/1037503511040.jpg



Anahtar Kelimeler: Birliğinden Bilimsel etkinlik
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli