Suyun Mucidi Durgut Ergin resmi başvuruda bulundu

Suyun Mucidi Durgut Ergin resmi başvuruda bulundu

1994-99 dönem Bandırma Belediye Başkanı Durgut Ergin , 31 Mart Mahalli seçimleri için AK Partiden aday adaylığı başvurusunu yaptı.

1994-99 dönem Bandırma Belediye Başkanı Durgut Ergin , 31 Mart Mahalli seçimleri için AK Partiden aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Ergin, AFAD'a yaptığı adaylık başvurusu ücret dekontu ile geldiği AK Parti ilçe başkanlığında kendisini Başkan Mehmet Doğan, yönetim kurulu üyeleri Halil Özümüt, Göksel Karlahan, Feridun  Barış Bilici, Yavuz Kılıç, Yücel Başaran, Halil Çakır, Gündüz Oğuz, Hüseyin Kaplan'ın yanı sıra gençlik kolları ve Kadın kolları hazır bulundu.

Başkan Mehmet Doğan, Bandırma'da büyük hizmetleri olmuş, duayen bir siyasetçi olan Durgut Ergin'in partilerinden aday adayı olmasını önemli olduğunu vurgulayarak “Çıktığı yolda kendisine başarı diliyoruz.” dedi.

1994-99 dönem Belediye Başkanı Durgut Ergin ise başkanlığı döneminde önemli projeleri hayata geçirdiğini tekrarlayarak özellikle Gönen Barajı kaynaklı şebeke suyunun Bandırma'ya ulaşması noktasında verdiği çabanın bugün kent olarak yararını gördüklerini söyledi.



demokrat
2.12.2023 19:45:37
Gülmekten yorum yapamadım.Doğruyol'cu olup oradan makam mevki sahibi elde edenlerin savruluşunu izahla değil,ancak mizahla anlatabiliriz.N.Hoca'nın sakalından fare geçer.Hoca"Hanım usturayı getir.Sakalımı keseceğim der."Hanımı üzgün şekilde"yahu Hocam,yakışıyordu sakalın keşke kesmeseydin."Hoca hiddetle"Sus hanım,artık yol oldu.Tüm fareler geçer der.Durgut bey ne ki...Köksallar,iyimayalar,çillerler,ağarlar,soylular,zeybekler...Kimler satmadı ki bizi.Başarısızlıklar dilerim.Yereldeki fareleri saymama gerek var mı?!

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı