Tabanda 6 lı masa uyumu

Tabanda 6 lı masa uyumu

Tabanda ortak ses. "İlk seçimde bu iktidarı göndererek seksen dört milyon için çalışan iktidarı birlikte kuracağız..."

Millet İttifakı bileşenlerinin tabandaki temsilcileri Bandırma ilçe başkanları Deva Partisi İlçe Başkanı Ümit Yaman Balın'ın ev sahipliğinde bir araya geldiler.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Selim Panç, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hamit Alkan, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Aydın Özışık, İyi Parti İlçe Başkanı Necmi Sert, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ekrem Süzen akşam yemeğinde bir  araya geldiler.

Toplantı sonrasında yapılan araştırmada Türkiye’nin geldiği bu zor günlerde birlikte olmanın önemi vurgulanarak "Türk Halkı sosyal ve ekonomik olarak her alanda çok zor günler yaşamaktadır. Halkımızı bu duruma düşüren mevcut AKP iltidarını ilk seçimde değiştirerek Halk için çalışan ve Türkiye’yi bu zor durumdan çıkaracak, Güçlendirilmiş Parlementer Sistemi hakim kılacak yönetimi, iktidarı birlikte oluşturacağız. Genel Başkanlarımızın aldıkları kararları takip ederek Bandırma’da da birlik içinde  hayata geçirmek için çalışacağız.Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. İlk seçimde bu iktidarı göndererek seksendört milyon için çalışan iktidarı birlikte kuracağız..." dendi.



Anahtar Kelimeler: Tabanda uyumu
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı