Tahtacı Kültür Derneğinden Başkan Arslan`a ziyaret

Tahtacı  Kültür Derneğinden Başkan Arslan`a ziyaret

Zeytinli Belediye Başlanı Hasan Arslan; KÜLTÜREL RENKLER VE MİRASLAR ZENGİNLİĞİMİZDİR``

Zeytinli Belediye Başkanı Sayın Hasan Arslan konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Körfezde faaliyet gösteren tahtacı kültür derneği Edremit şubesi yeni yönetim kurulu üyeleri Başkan Hasan Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Dernek şube başkanı Erdoğan Kar ve yönetim kurulu üyeleri Sinan Kahyaoğlu, Metin Aktaş, Halil Tuncay, İbrahim Kızıler ile birlikte ziyaretlerinde faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek göreve gelen yeni yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarını tanıttı.

Başkan Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken birçok kültürel zenginliğin bir arada yaşadığı güzel coğrafyamızda kültürlerini, geleneklerini, toplumsal ritüellerini bir yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla hayata geçiren tahtacı kültür derneği Edremit şubesinin ziyaretleri bizi oldukça memnun etmiştir.

Belediye yönetim anlayışımız olarak her alanda ve her yerde olduğu gibi hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm yardım ve desteklerimizi bundan önce verdiğimiz gibi bundan sonrada vermeye devam edeceğiz.

Tahtacı kültürünü tanıtmak amacıyla genel merkez bünyesinde genel merkez ve belediyemiz işbirliğiyle geçen yıl Zeytinli beldemizde ev sahipliği yaparak düzenlediğimiz tahtacı semahları  etkinliği ilk kez Edremit şubesiyle yapmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bundan sonrada belediye olarak bu tip sosyal ve kültürel aktivitelerin renkli yaşam mozaiklerinin tanıtılması açısından üzerimize düşen sosyal belediyecilik anlayışımızla her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Yeni göreve başlayan  dernek başkanımıza ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza başarılar diliyorum dedi.



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu