"Takımın kırılgan bir yapısı var"

Teknik Direktör Taşkın Güngör: ?Stresi çok yüksek bir maç oynadık?

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Taşkın Güngör, ?Tokatspor A.Ş. karşısında 3 puanı almayı başardık. Futbolda bazen oyunla skor birbirini karşılamıyor. Umarım bundan sonraki süreçte ikinci yarıya moralle başlayacak sonuçlar alırız. Yolumuza Bandırmaspor´a yakışır bir şekilde devam etmek istiyoruz? dedi.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor´un Teknik Sorumlusu Taşkın Güngör 3-2 galip geldikleri Tokatspor A.Ş maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, çok zorlu bir karşılaşma oynadıklarına dikkati çekti. Stresi fazla olan bir maça çıktıklarını, uzun zamandır kazanamayan bir takım olmanın gerginliğini yaşadıklarını belirten Güngör şu değerlendirmede bulundu:

?Bu psikoloji altında maça hazırlanmak kolay değil. Ancak golle başladığımız bir oyundu. Aksine geçen maçlara göre pozisyonu az olan bir maçtı. Golleri bulduk, ancak arkasından çok kısa sürede goller yedik. Bizim takımın kırılgan bir yapısı var. Gol attığımızda da yediğimizde de oyun formatları değişiyor. Bunu kırmamız gerekiyor. Bu psikolojiyi üzerimizden atmamız gerekiyor, Gol de yenir, gol de atacağız ama bir sistemin, bir anlayışın devam etmesi gerekiyor. Ama maalesef bu konuda takımımızdaki eksiklik bugüne kadar devam etti. Çocuklar ellerinden geleni yapıyorlar, mücadele de ediyorlar, bundan eminim bundan şüphem yok ama eksiklerimiz çok. Mümkün olduğu kadar daha çok çalışarak bu eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Sonuç olarak bu maçta 3 puanı alan biz olduk. Futbolda bazen oyunla skor birbirini karşılamıyor. Umarım bundan sonraki süreçte ikinci yarıya moralle başlayacak sonuçlar alırız. Yolumuza Bandırmaspor´a yakışır bir şekilde devam etmek istiyoruz. Umarım futbol şansı da yanımızda olur.?   Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Takımın kırılgan yapısı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı