Takunyacıoğlu’ndan Bandırmaspor’a bakış

Takunyacıoğlu’ndan Bandırmaspor’a bakış

Bandırmaspor Kulübü’nün eski sportif direktörü Süleyman Takunyacıoğlu, bordo-beyazlı kulüpteki son gelişmeleri değerlendirdi.

Bandırmaspor Kulübü’nün eski sportif direktörü Süleyman Takunyacıoğlu, bordo-beyazlı kulüpteki son gelişmeleri değerlendirdi.

Bandırmaspor Kulübü’nün son olarak, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan  Caner Cavlan ve Sedat Şahintürk’e, sezon sonuna kadar izin verilmesi kararını “insani ve vicdani” bulmadığını vurgulayarak, “Bandırmaspor yönetim kurulunun bu kararı insan haklarına aykırı, keyfi bir karardır” dedi.

ONUR GÖÇMEZ’E ELEŞTİRDİ

Bandırmaspor’un, son üç maça girilirken play-off şansının bulunduğunu belirten Takunyacıoğlu, Bandırmaspor’un önceki başkanı Onur Göçmez’in, birkaç hafta önce söylediği, “Bu yılki başarısızlıktan ben sorumluyum” değerlendirmesini eleştirerek, şunları söyledi:

“Bana göre bu yıl Bandırmaspor, şu ana kadar başarılıdır. Ancak burada Onur Göçmez, bana göre ‘şark kurnazlığı’ yaparak, geçen yıl elde edilen büyük başarıya kişisel olarak sahip çıkıyor. Yani algı değiştiriyor.”

Bandırmaspor’un, Süper Lig’e yükselmesinin kulüp için aslında bir felaket olacağını öne süren Takunyacıoğlu, şöyle konuştu:

“Bandırmaspor’un borç yükü sürekli artıyor. Bu borcun hemen hemen tamamına yakını Onur Göçmez’e oluşan borçlardır. Bu sezon, şu anda takımın başında dördüncü teknik direktör var. Bu yanlışlık da ekonomik yükü arttırdı. Keşke geçen yıl takıma final oynatan Mustafa Gürsel ile yola devam edilseydi. Bandırmaspor, eğer Süper Lig’e çıkarsa daha sonraki yıllarda baş aşağı gidip, amatör lige kadar düşebilir.”

Bandırmaspor’un, Edincik’teki binada bulunan alt yapı oyuncuları hakkında da düşüncelerini açıklayan Takunyacıoğlu, “Bu göstermelik bir alt yapıdır. Gerçek hedeflerden uzak, bilim ve akıl dışı bir uygulamadır. El yordamıyla yürütülen hiçbir çalışmadan yarar gelmez” dedi.

ŞİRKETLEŞME KONUSU

Takunyacıoğlu, Bandırmaspor Kulübü’nün şirketleşme konusu ile olarak da şunları aktardı:

“Şirketleşmenin hangi koşullarda, nasıl olacağını doğru dürüst kimse bilmiyor. Tabii ki, Bandırmaspor’un isminin korunacağı, kulüp yararına bir şirketleşmeye kimse karşı çıkmaz. Ancak eğer kulüp, Onur Göçmezspor durumuna gelecekse bunu da kimse istemez.”



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı