TANGOCULAR 7.KEZ BANDIRMA´DA BULUŞTU

TANGOCULAR 7.KEZ BANDIRMA´DA BULUŞTU

Bandırma Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu tarafından düzenlenen 7. Bandırma Tango Buluşması tamamlandı.

Bandırma Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu tarafından düzenlenen 7. Bandırma Tango Buluşması tamamlandı. 1 Aralık akşamı gerçekleşen geceye Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve eşi Emine Mirza da katıldı.

/resimler/2018-12/3/1019572490450.jpg

Bandırma Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu tarafından düzenlenen 7. Bandırma TangoBuluşması 1 Aralık Cumartesi akşamı Belediye Nikâh Salonunda yapıldı. Sunuculuğunu Ozan Ertuğrul´un yaptığı geceye Bandırma´daki dansçıların yanı sıra Çanakkale, Biga, Eskişehir, Ayvalık ve İstanbul´dan davetliler de katıldı. Geceye, Eskişehir´den Dj Handan Ünal Gölgeli´nin müzikleri eşliğinde Çanakkale´den Melis Niksarlı-Onurhan Ateşli ile İstanbul´dan Sercan Yiğit- Zeynep Aktar´ın gösterileri damga vurdu.

Gecenin sunuculuğu yapan Ozan Ertuğrul ?7. Bandırma Tango Buluşmasında sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl etkinliğimizi 3 güne yaydık. Dün gece Mini Milongamız, bugün devam eden eğitimlerimiz, hepimizin heyecanla beklediğimiz Milongamız ve bu gecenin tatlı yorgunluğu henüz üzerimizdeyken yarın Hasat Dans Stüdyosunda gerçekleştireceğimiz kahvaltı ve gün boyu sürecek pratiğimiz? Sizlerin ilgisiyle 2013 yılından beri Bandırma´mızın simgesi Tarihi İskele Binamızda bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Sizlerin desteği ile daha güzel projeler hedefliyoruz? dedi.

/resimler/2018-12/3/1020138271909.jpg

GÜNER: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Daha sonra sahneye davet edilen Hasat Dans ve Sanat Stüdyosunun kurucuları Burak Güner, Fırat Güner, Hikmet Erturan ve Uğur Kınay katılımcılara teşekkür etti. Dans Antrenörü Burak Güner ?Bandırma´nın kültür-sanat yaşamında, sosyal yaşamında önemli bir noktaya geldik. Yedinci kez bu etkinliği gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin desteği ile bugüne geldik. İnanın herkesin emeği var. Emeği geçen ve desteğini esirgemeyen herkese, tüm ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu gece aramızda bizim için çok özel bir isim de var. Bandırma´da bizlere yol gösteren ve ilk derslerimizi veren değerli hocamız Can Çinte de bu akşam aramızda? dedi. Geceye Ayvalık´tan katılan Dans Antrenörü Can Çinte yaptığı konuşmada ?Yıllar önce ilk derslerimizi Burak, Fırat, Hikmet ve Uğur ile başladık. Hedefleri vardı ve şimdi o hedeflerini gerçekleştirdiklerini görmek mutluluk verici. Hepsi Atatürk genci, bu çok önemli? dedi.

/resimler/2018-12/3/1020293584741.jpg

EBRU KUŞ UNUTULMADI

3 yıl önce evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu 24 yaşında vefat eden Basketbol Hakemi ve Dansçı Ebru Kuş´un da anısına özel bir köşe oluşturan gecede Can Çinte ?Bu gece vesilesiyle ilk öğrencilerimizden olan ve zamansız kaybettiğimiz Ebru Kuş´u da anıyorum. O çok değerli bir öğrenci, çok iyi bir insandı. Anısı her zaman kalbimizde? dedi. Can Çinte ve eşi Ülkü Çinte,  Ebru Kuş anısına Sessiz Gemi isimli şarkı eşliğinde dans etti.

/resimler/2018-12/3/1020442178664.jpg

MİRZA: EŞİM İLE DANS GECESİNDE BİRBİRİMİZİ TANIMA FIRSATI BULDUK

Gecede konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza geceye katılanlara teşekkür ederek ?Hasat Dans ve Sanat Stüdyosunun tüm ekibini kutluyorum. Bandırma´mıza çok güzel değerler katılıyorlar. Çalışmalarını takdirle izliyoruz ve elimizden gelen desteği veriyoruz. Bu tarihi binaya dans çok yakışıyor. Ben de zaman zaman derslere katıldım. Hatta eşim Emine ile tanışıyorduk ama üç yıl önceki dans gecesinde birbirimizi daha yakından tanıma imkânı bulmuştuk. Şimdi 16 aylık oğlumuz Umut Çınar ile aranızdayız. Atatürk ?Dans medeni bir ihtiyaçtır´ demiş. Biz de özgürlüğün, çağdaşlığın, barışının ve hoş görünün kenti Bandırma´da onun açtığı muasır medeniyet ışığında yaşamaya ve hizmet vermeye devam ediyoruz? dedi. 

/resimler/2018-12/3/1020590147646.jpg

Çanakkale´den Melis Niksarlı-Onurhan Ateşli ile İstanbul´dan Sercan Yiğit- Zeynep Aktar´ın gösterileri ile devam eden etkinlik geç saatlere kadar devam etti. Geceye gösterileri katılan Melis Niksarlı- Onurhan Ateşli ve Sercan Yiğit- Zeynep Aktar çiftlerine Özel Çocuklar ve Özel Bireyler Derneği tarafından hazırlanan hediyeleri Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza takdim etti. 


Anahtar Kelimeler: BANDIRMA TANGOCULAR BULUŞTU
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli