TANOVA BEACH FARKI

TANOVA BEACH FARKI

Müstakil koyda, özgür tatil düşünenlerin aradıkları adres Ocaklar Tanova beach

Bayram tatili ile birlikte devre giren tatil işletmeleri, yeni yüzler, yeni adreslerle 2022 yazına damgasını vurdu. Kapıdağ'ın en müstesna plajlarından Ocaklar plajları bu yaz yepyeni bir plajla sezona damgasını vurdu.

Ocaklar- Narlı karayolunda Manmundere olarak bilinen koyda eski askeri indirme rampası olarak kullanılıp, daha sonra Orman'a terk edilen kamu alanı ile aynı plajı paylaşan TANOVA BEACH yepyeni imajı ile tatil işletmelerine ivme kattı.

Ocaklar'ın ünlü çay bahçelerinden çift çınar'ın işletmecisi Kerem Can Uras'ın hem otantik mimari tasarımı ile, hem pırıl pırıl denizi, hem altın gibi kuma sahip plajı ile bu sezon devreye soktuğu TANOVA BEACH ilk gözlemde tatilcilerden tam not aldı.

Bayram ile birlikte kapasite üstü bir hizmet veren TANOVA BEACH'ta sağlıklı çevre tasarımı, müstakil otopark, duş vc ve en güzeli ise sınırsız bir mutfak kültürüne sahip olması.

Mutfak kültüründe Gastronomi uzmanı Emre Oruç ünlü işletmelerden sonra mütevazı memleket işletmesi TANOVA BEACH'ta sezonluk değil, tüm yıl boyunca hizmet verme noktasında anlaşma yaparak mutfağın başına geçmesi, damak tadına önem verenlerin memnuniyeti arttı.

Ünlü Gastronomi uzmanı Emre Oruç, Kapıdağ ve çevresindeki doğal üzellikleri, sağlıklı temiz işletmeler, gastronomi'ye önem veren mutfakları ile Temmuz'a sıkışan sezonu tüm yıla yaymanın mümkün olacağını söyledi.



Anahtar Kelimeler: TANOVA BEACH FARKI
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı