Taraftar kafilesi bu gece hareket ediyor

Taraftar kafilesi bu gece hareket ediyor

Kayseri´deki tarihi anıya şahit olmak için saatler kaldı.

Kurulduğu 1965 yılından beri 1. lig mücadelesi veren Bandırmaspor, geçtiğimiz yıllarda yaşadığı play off heyecanları kursagında kalırken bukez tüm şartların bordo- beyazlı ekip lehine gelişmesi şehri Şampiyonluk heyecanına sevk etti.

İstanbul´da alınan 2-0 lık skordan sonra Kırmızı Grup finalisti Gümüşhane ile yarı 18.00 de Kayseri´de oynanacak play off final karşılaşması Bandırmaspor´u PTT 1. lige taşıyacak son 90 dakika

Son bir haftadır Bandırmaspor ve yerel yönetim yarın Kayseri de oynanacak final karşılaşmasının taraftar bazında yeterli desteği bulması adına gerçekleştirdiği programda dün itibari ile 40 otobüslük taraftarın Bandırmaspor- store ye gelerek kayıtlarını yaptırdıkları öğrenildi.

Sadece 20 tl karşılığı yapılan kayıtlari alınan taraftarlık bileti ile bugün saat 22.00 sularında Eski Tekel binası otoparkından hareket edecek otobüsler ile Kayseri´ye ulaşacak ban ban taraftarı bordo beyazlı camianın 50. yıl Şampiyonluk coşkusuna tanık olacak, Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş hatıralar arasında yer alacak "Belge" niteliğini taşıyacak Kayseri Otobüs ve Karşılaşma biletlerinin Bandırma´da Şehir Efsanesi Bordo Beyazlı camianın sembolik tapusu niteliğinde alacağını söyledi.

Belediye Başkanı Dursun Mirza´da "Hayalleri olan insanların, uykuları olmaz." diyerek Şehir Efsanesi Bandırmaspor şampiyonluğuna tanık olmanın, gelecek sezon PTT ligi için düşündükleri Şampiyonluğun provası alacağını söyledi.

/resimler/2016-5/20/1325430382851.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli