Taraftar Galibiyet Bekliyor

Taraftar Galibiyet Bekliyor

Yeşil beyazlı taraftarlar da 6 maç sonra 3 puanı bir arada görmek ve galibiyet hasretine son vermek istiyorlar.





Oynadığı karşılaşmalarda galibiyeti kaçıran taraf olan ancak neticeye göre beraberlik takımı olarak nitelendirilen Gönen Belediyespor, bu görüşü Küçükçekmece karşısında boşa çıkarmak istiyor.

Yeşil beyazlı taraftarlar da 6 maç sonra 3 puanı bir arada görmek ve galibiyet hasretine son vermek istiyorlar. Maçın oynanacağı pazar günü hava tahmin raporlarına göre yağış bekleniyor.

Özellikle dış saha maçlarında sergilediği performansla ev sahibi takımları zor durumlarda bırakan yeşil beyazlı oyuncular, alınan beraberlikler karşısında deplasman maçlarından puan sevinciyle değil, puanları kaybeden takım üzüntüsüyle dönmekten yoruldular. Gollü geçen deplasman maçlarında Armutlu maçı hariç ilk golü bulan ve öne geçen takım olan Gönen, karşılaşmaların sonlarına doğru kalesinde gol gören ve galibiyeti kaçıran ekip oldu. Şimdi Pazar günü hem ligdeki ikinci galibiyetine imza atmak isteyen yeşil  beyazlı oyuncular, hem de yeni bir çıkış yakalayıp zirveden kopmamak istiyorlar. Maçın oynanacağı Pazar günü için ise hava tahmin raporlarında sıcaklığın 18 derecelerde seyretmesini beklerken, yağış olmasını öngörüyor. 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı