Taraftar maça alınmıyor.

Taraftar maça alınmıyor.

Pazar günü İzmir Atatürk stadyumunda oynanacak dev karşılaşmaya Bandırmaspor taraftarı alınmıyor.

12 Ekim Pazar günü İzmir Atatürk stadyumunda oynanacak ligin en önemli karşılaşmalarından Lider Bandırmaspor ile lig 2.cisi Göstepe’nin oynayacağı karşılaşmasını ban ban taraftarı tribünden izleyemeyecek.

İzmir il güvenlik kurulunun aldığı karar Bandırmaspor’a tebliğ edildi. İzmir il güvenlik kurulu ülkede yaşanan gerginlik nedeni ile tansiyonu yüksek karşılaşmaya rakip Bandırma taraftarının alınmasını riskli gördüğü belirtildi.

 

GÖZTEPE - BANDIRMASPOR MAÇI CANLI YAYINDA

Göztepe - Bandırmaspor maçı televizyondan canlı yayınlanacak 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup`ta liderlik savaşına konu olacak Göztepe - Bandırmaspor maçı Lig TV’den canlı yayınlanacak.

2. sıradaki Göztepe, Lider Bandırmaspor`u konuk edeceği maç 12 Ekim 2014 pazar günün saat 19.00’da İzmir Atatürk Stadyum ‘un da oynanacak.

Çapanoğlu; ’’Lider olarak dönmek istiyoruz.’’

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup`ta, deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Bandırmaspor`un Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Lider olarak gideceğimiz İzmir deplasmanından lider olarak dönmek istiyoruz" dedi.

Bordo-beyazlılar, Göztepe maçı hazırlıklarını, kulüp tesislerinde Çapanoğlu yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Çapanoğlu, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, takımda morallerin iyi olduğunu söyledi.

Göztepe`yi yenmeyi hedeflediklerini dile getiren Çapanoğlu, şöyle konuştu:

"Lider olarak gideceğimiz İzmir deplasmanından lider olarak dönmek istiyoruz. Karşılaşma her iki takım için de zor olacak ama önemli olan zoru başarmaktır. Zoru başaracağımızı düşünüyorum. Son haftalardaki yükselişimizi Göztepespor maçında da alacağımız puan ve puanlarla sürdürmek istiyoruz. Bu zor İzmir deplasmanında taraftar desteğine ihtiyacımız olacak. Tüm taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Çapanoğlu, gözetiminde antrenmanını sürdüren oyuncular, koşu ve dayanıklılık çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

 

Maçının Hakemi Ercan Hellaç

12 Ekim 2014 Pazar Günü saat 19:00’da İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak Göztepe-Bandırmaspor karşılaşmasını Samsun bölgesinden Ercan Hellaç yönetecek.



tilkici1
12.10.2014 22:35:22
maçı katleden hakemi ve yatarak maç kazanan bandırmaya buyuk alkıs

ahmet çallı
13.10.2014 09:48:49
4 gol yatarak atılmaz tilki.. Tilkisin ama hiç de öyle görünmüyorsun .Bülbül olmuşsun.Sen futboldan da anlamuyorsun aksi gibi..

Osman
13.10.2014 10:41:42
4 tane yemişsin konuşuyorsun. Hazmetmeyide bileceksin. Dua et ki yattılar, yatmasalar 8 atardık.

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false