Taraftar, vefa`yı unutmadı.

Taraftar, vefa`yı unutmadı.

Bandırmaspor`u otobüs sahibi yapan Başkan Mirza, Taraftardan teşekkür aldı.

Bandırmaspor taraftarları Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Bandırmaspor tarafları adına söz alarak ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Orhan Bozan, şu ana kadar hem Bandırmaspor’a hem de taraftarlara birçok konuda katkı sağlayan Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya teşekkür etti. Mirza, taraftarların kendisine böylesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirmelerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

Mirza, ziyarette yaptığı konuşmada Bandırmaspor’un bu kentin önemli bir parçası ve markası olduğunu belirterek sanayicisinden esnafına kadar bu kentte yaşayan herkesin imkanları dahilinde katkı sağlaması gerektiğini söyledi.

Mirza: “Bandırmasporlu kardeşlerimin beni ziyaret etmelerinden çok mutlu oldum. Bandırmaspor bu kentin takımı. Adında Bandırma var. Bu yüzden hepimiz bu takımı desteklemek zorundayız. Ben Belediye Başkanı olarak, arkadaşlarımız taraftar olarak, esnafımız, sanayicimiz ve iş adamlarımız da desteklemek durumunda. Biz istiyoruz ki Bandırmasporumuz daha iyi yerlere gelsin. İkinci lig’te şampiyonluğa oynayan bir takımımız var. Umuyorum ki orada bu yıl başarılı olacağız hak ettiğimiz yere geleceğiz. Biz seçimlerden önce verdiğimiz sözlerin uygulayıcısı olduk. Bandırmasporumuz için verdiğimiz sözleri birbir yerine getiriyoruz. Öncelikle gittiği deplasmanlarda bizleri daha iyi temsil etmesi için yeni bir otobüs kazandırdık. Ayrıca gelirlerinin arttırılması konusunda destek sağladık. Bilindiği gibi Ayyıldız Mahallesindeki Tır parkımız bundan böyle Bandırmasporumuza tahsis edildi” dedi. 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli