Taraftarlar derneğinde görev değişimi

Taraftarlar derneğinde görev değişimi

Taraftarlar Derneğinde Mustafa Diler, görevi genç Başkan Hakan Acet´e devretti.

Bandırmaspor taraftarlar derneğinde yeni göreve getirilen Hakan Acet, gruplar arası dayanışma sözü verdi.

Bandırmaspor taraftarlar derneği olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Bandırma Belediyesi Santral kültür Merkezindeki genel kurulda, görevi genç başkan Hakan Acet´e devreden Mustafa Diler, görevi devretmekle bordo beyazlı camiaya olansevgilerinden birşey kaybetmediklerini söyledi.

/resimler/2019-1/6/0133076901560.jpg

Diler, her şeyin bir zamanı olduğunu taraftarlar derneğinde de yönetimi gençlere bırakma zamanı geldiğini ancak desteklerinin devam edeceği sözünü verdi.

Mustafa Gürcan´ın divan başkanlığındaki genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. çalışma ve faaliyet raporu, denetim kurulu raporlarının okunması ibrası ve yeni yönetim kurulu üyelerinin açık oylama ile seçildiği genel kurulda Hakan Acet, Ömer Gözükara, Özgür Eren, Yiğıt Gürbüz,  Alper Tınmaz yeni yönetim kurulu olarak görev aldı.

Mehmet Şaş, Mustafa Komonova ve Savaş Özbirgil´in Denetim kurulu üyeliklerine getirildiği genel kurulda yeni başkan birlik ve beraberlik içinde Bandırmaspor´un ligde kalması adına tek ses olacaklarını vurgularken, Görevi devir eden Başkan Mustafa Diler Bandırmaspor´un isabetli transferler ile ligde kalacağınına inandığını ancak Bandırmaspor´da bazı isimleri ima ederek "Fotoğraf çektirmek için görev alan yönetici istemiyoruz." dedi.

/resimler/2019-1/6/0132038306443.jpg



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli