Taraftarlar Derneklerinden Anlamlı Destek

Taraftarlar Derneklerinden Anlamlı Destek

Bandırma´da bulunan Taraftarlar dernekleri çevreleri Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek menfur saldırıyı kınadı.

Çok değil geçtiğimiz pazar günü İstanbul´da oynan Beşiktaş-Bursaspor karşılaşması ardından çok kısa süreli aralıklar patlayan iki bomba bugün itibarı ile hayatını kaybedenlerin sayısını 44 e yükseltirken otopsi incelemeleri tamamlayanlara yapıla cenaze törenlerde gözyaşları, seller sular oldu.

Haftanın gündemini oluşturan terörist eylem yurdun dört bir tarafı yanı sıra Yurt dışında ve elçiliklerimizde terörü lanetleyen eylemler bir birini izlerken Bandırma da da İççe Emniyet Müdülüğüne yapılan ziyaretler başsağlığı, birlik ve beraberliğin tesisi noktasında devam ediyor.

Bandırma İlçe Emniyet Müdülüğünü ziyaret edenler arasında bugün sıra dışı bir dayanışma örneği gözlendi. Aralarındaki futbol rekabeti nedeni ile bir araya gelmeleri mümkün olmayan Bandırma Fenerbahçeliler derneği, Beşiktaşlılar derneği ve Galatasaraylılar Derneği yönetim çevreleri tarafından oluşturulan balabalık bir gruba Ba ban taraftarlarıda destek vererek İlçe Müdürü Ali Haydar Kılıç´a birlik beraberlik measjı verdiler.

/resimler/2016-12/15/2327491467944.jpg



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli