Taraftarlar yeni sezondan umutlu

Taraftarlar yeni sezondan umutlu

2013-2014 sezonu için kurulan yeni kadronun başarılı olacağına inandıklarını belirten grup üyeleri, kendilerinin her zaman olduğu gibi tribünlerdeki yerlerini alacaklarını ve takıma sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirttiler.

Kurulduğu yıldan bu yana başarılı sonuçlar alarak sürekli bir çıkış halinde olan takımlarının Süper Amatör Lig’de iyice tecrübe kazandıktan sonra şampiyon olarak BAL’a yükseldiğini söyleyen grup üyeleri, “Şanssız bir sezonun ardından yeniden Süper Amatör Lig’e geriledik. Şimdi şampiyon kadro iskeleti yeniden bir araya geldi. Üstelik takıma yeni isimler de katıldı. Dileğimiz ve beklentimiz ortak menfaatimiz olan yeşil beyazlı kulübü tekrar şampiyon görmek. Bunun için tribünde bizim üzerimize düşen takımımızı her zaman olduğu gibi şartsız ve kayıtsız desteklemek olacaktır” dediler. Grup üyeleri yakın bir zamanda takımın antrenmanını toplu halde seyredip oyunculara ve teknik heyete destek verecekler.

En Sosyal Grup Köşe10’dan Alkışlanacak Hareket

Sosyal bir taraftar grubu olan yeşil beyaz sevdalıları, ramazan ayı içinde tüm masraflarını karşılayarak iftar yemeği düzenlemiş ve bu davranışları toplumun tüm kesimlerinden takdirle karşılanmıştı. Grup daha sonra tam 10 ihtiyaç sahibi ailenin çocuğuna bayramlık elbise almış ve tribünlerde olduğu gibi bu alanda da birlik ve dayanışma örneği sergilemişti. 



Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı