Taraftarlar'dan çağrı

Taraftarlar

Bandırmaspor'a yardım çağrısı yapıldı, "Gelin bu taşın altına el koyalım."

Ağlarsa taraftar ağlar,  gerisi yalan ağlar..

Bandırmaspor Taraftarlar Derneği eski hal binasında bulunan lokallerinde bir basın toplantısı düzenleyerek Bordo-Beyazlı takımın içinde bulunduğu zor günlerden kurtulması için şehirde yaşayan herkesin elini cebine atmasını istedi.

Basın bildirisini Bandırmaspor Taraftarlar Derneği 2. Başkanı Özgür Eren okudu.

Eren, 2019-2020 sezonuna şampiyonluk parolasıyla giren Bandırmaspor’un ilk yarıyı 2.sırada ve tek mağlubiyetle ile kapatarak şampiyonluğu en çok isteyen bir camia olduğunu söyledi.

Sezon öncesi yapılan genel kurulda hiçbir adayın çıkmamasına rağmen gece yarısı son dakika çalışmasıyla Onur Göçmez liderliğinde oluşturulan yönetimin göreve geldiğini hatırlatarak şunları aktardı:

“ Geldiği ilk günden bu yana özverili çalıma göstererek hepimizin desteğini ve takdirini kazanmıştır. Aynı şekilde teknik heyetimiz  takımımız ve taraftarlarımızla bir bütün olarak  uzun yıllardır sağlanmak istenilen  birlik ve beraberlik  Onur Göçmez liderliğinde tüm camiamızda hissedilmiştir.

Ancak şehrimizde maalesef  işadamlarımızın  ve şehir protokolünün  bu özveriye uzak kalmaları  bizleri üzmekle beraber liderimiz Onur Göçmez’i de  büyük bir kırgınlığa uğratması sonucunda  siz değerli basın mensuplarının  aracılığıyla şehrimizin değerli büyüklerine  bir kez daha rica  da bulunmak istiyoruz.

Bizim en büyük değerimiz  Bandırmasporumuzun  şampiyonluğa bu kadar çok kenetlenmişken  destek olup,  bizim gönlümüzde  apayrı bir yer edinmenizi canı gönülden talep ediyoruz.

Onur Göçmez’in “Gelin Hikayemizi Birlikte Yazalım” mesajına artık cevap vermenizi , bu şehri hep beraber kalkındırmayı , yıllar sonrasında çocuklarımıza torunlarımıza  bu hikayenin mimarlarını anlatırken  sizlerden bahsetmemizi bu şehrin çocuklarına çok görmeyin.

Onur Göçmez gibi profesyonel bir yöneticinin yapmış olduğu emekleri lütfen boşa çıkarmayın. Okul harçlığını bu kulübe bağışlayan çocukların gözlerinden  yaş akmasına engel olun.

Gece gündüz demeden bu şehrin takımı için binlerce kilometre yol kateden “Rüzgarın Çocuklarının” hayallerini boşa çıkarmayın.

Biliyoruz ki sizlerde bizim kadar bu şehri ve bu şehrin takımını  çok seviyorsunuz. Bu adamı yarı yolda bırakmayın, hep beraber müthiş bir hikaye yazın ve tüm şehir olarak yıllarca sizleri baş tacı edelim”

Dernek Başkanı Hakan Acet, dernek saymanı Ömer Gözükara, Eski Dernek Başkanı Mustafa Diler ve Taraftarlardan Sorumlu Kulüp Yönetici Özgün Eren’inde katıldığı basın toplantısında Acet, Diler ve Eren”Hepmiz Bandırmalıyız” sloganıyla kulübe ve Onur Göçmez’e sahip çıkılmasını isteyerek;  Bandırmaspor’un zor günlerinde herkesin elini cebine sokmasını istediler. Siyasilerin, işadamlarının , sivil toplum kuruluşlarının, kısacası Bandırma’da ekmek yiyen herkesin,kulübün yardımlarına ihtiyacı olduğunu haykıran dernek yöneticileri öncelikle transfer yasağının kaldırılması için para gerektiğine yoksa kulübün şampiyon olmadığı takdirde çok zahmet çekeceğine dikkat çekerek,taraftar ağlar, gerisi yalan ağlar ifadesini aktardılar. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Taraftarlar' çağrı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli