Tarım arazileri bir bir yanıyor

Tarım arazileri bir bir yanıyor

Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı teyakkuz halinde, bir birini izleyen kırsal alan yangınları ardında büyük maddi kayıplar bırakıyor

Temmuz ayı Harman ayı, yurdun dört-bir yanında olduğu gibi bölgemizde de gerek hububat biçimleri, gerekse hububat biçimi sonrası milyonluk makinalar ile bağlanan Balyaların heba olması üreticileri kara kara düşündürüyor.

Büyükşehir İtfaiye daire Başkanlığı bu anlamda tüm ilçe itfaiye amirlerini teyakkuz ‘a geçirerek Arazi yangınlarına karşı son derece duyarlı ve hassas olmaları noktasında uyarıları sıklaştırırken Gönen Bayramiç, Gönen Küçüksoğuklar ve Erdek, Paşalimanı adası Poyrazlı’da meydana gelen arazi yangınlarında üreticilerin bir yıl gözüne baktıkları ürünlerin yanması ile emekleri kül oldu.

Gönen, Küçüksoğuklar kırsal mahallesinde meydana gelen arazi yangınında Muhtar Taner Işık'a ait Milyonluk balya makinesi kısmen, Mesut Süzen'e ait arazide bağlanmış olan 10 adet Küçük 40 adet büyük boy saman balyası tamamen yandı.

Küçüksoğuklar'da meydana gelen arazi yangını sonucu Milyonluk balya makinası ve arazide bulunan bağlanmış balyaların söndürme ve soğutma çalışmalarını Gönen İtfaiye ekipleri gerçekleştirdi.



Anahtar Kelimeler: Tarım arazileri yanıyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı