Tarım Dünyası Karacabey Fuarında buluşuyor

Tarım Dünyası Karacabey Fuarında buluşuyor

Karacabey`de 3-6 Mayıs tarihleri arasında 1.tarım fuarı düzenleniyor




Türkiye`de tarım denince ilk akla gelen yerlerden birisi konumunda olan Bursa`nın Karacabey ilçesinde Tarım Fuarı düzenleniyor. 


Avrupa Birliği'ne giriş sürecinde yeniden yapılanma ve modernizasyon ihtiyaçlarını gideren ve ekonominin yükselen bir değeri haline gelen tarım sektörü, 3-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında Karacabey Kapalı Pazar ve Semt Merkezinde,  tarım sektörünün önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımı ile ilk kez bir araya gelecek. 

Renkly Fuarcılık organizasyonluğunda, Tarım Sektörünün kalbi, Karacabey Tarım Fuarı'nda atacak. Resmi açılışın 3 Mayısta yapılacağı  2012 Karacabey Tarım ve Hayvancılık Fuarına, başta Güney Marmara'daki tüm ilçeler  olmak üzere Bursa,Çanakkale ve Balıkesir'den yüzlerce  sektör temsilcisi ve Tarım sektöründen binlerce çiftçi  katılacak.


Fuara tarım dünyasının büyük ilgi göstermesi beklenmektedir.Fuarı büyük tarım birlikleri,tarım kooperatifleri,ziraat odaları,çiftçiler ile çok sayıda vatandaşında ziyaret edeceği beklenmektedir.

Güney Marmara'nın buluşma yeri olan 2012 Karacabey Tarım Fuarı kapsamında;
Tarımsal Mekanizasyon ve Teknolojileri, Traktör ve Tarımsal Mekanizasyon Yan Sanayi, Sera Teknolojileri, Su ve Sulama Teknolojileri, Gübreler, Zirai İlaçlar, Tohum, Fide, Fidan ve Bahçecilik, Ekolojik Tarım, Tarıma Yönelik Diğer Ekipman ve Ürünler, Tarımsal Hizmetler, Canlı Hayvan Yetiştiriciliği ve  Hayvansal Üretim Makineleri yer alacak.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli