Tarım Kredi`de görev değişimi

Tarım Kredi`de görev değişimi

Erdek TKK müdürü Hüseyin Tülümen, Gönen Buğdaylı`ya atandı, Yerine Edincik müdürü İsmail Aras geldi.





Erdek Tarım Kredi Kooperatifi müdürü Hüseyin Tülümen Gönen Buğdaylı bucağına atanması ile yerine Edincik kooperatifinden İsmail Aras getirildi.

1979 doğumlu olan İsmail  Aras Balıkesir,Balya Akbaş Köyünden. Evli ve 1 çocuk babası olan Aras;2000 yılında Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun olduktan sonra, 2004 yılında Tarım Bakanlığına bağlı olarak 1000 köy, 1000 Ziraat Mühendisi projesi kapsamında Savaştepe İlçesi Sarıbeyler Beldesinde 2 yıl kaldı. 2006 yılında bu yana Edincik Tarım Kredi Kooperatifi'ne Ziraat Mühendisi göreve yapmakta idi.

Erdek'te görev yapacak olmaktan son derece memnun olduğunu belirten Aras; Edincik gibi güzel bir yerden yine Erdek gibi güzel bir yerde göreve başlamanın heyecanını yaşıyorum. Bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum. Ortaklarımıza hizmet etmeye Kooperatif olarak devam edeceğiz. Gübre, Zirai İlaç, Mazot, Kömür, Büyük ve Küçük Baş Hayvan Yemi, Ortak ürünleri değerlendirmek amacıyla diğer Kooperatiflerden alınan Bakliyat çeşitleri, Bal,Şeker, Yağ ürünlerinin satışına devam edeceğiz. Ayrıca Ziraat mühendisi olarak ortaklarımıza ücretsiz danışmanlık hizmeti vermek istiyorum.`` dedi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli