Taşdemir`den tam destek.

Taşdemir`den tam destek.

Han yapı güvenilir hizmet üretme noktasında Aksakal belediye başkanı Üstün Taşdemir`den tam not aldı.




Yapısal farklılıklarını kurumsal kimlik altında toplama çabasındaki Han yapı güvenilir hizmet üretme noktasında Aksakal belediye başkanı Üstün Taşdemir`den tam not aldı.

Bandırma`lı gençler Ekrem Varol, Murat Koca, Taner Erkan, tarafından kurulan Han yapı Mülkübey 6 kat  numara 142 deki faaliyetlerini arttırdı.

Kurumsal kimliğin ön planda tutulduğu Han yapı da özellikle hizmet alımı başta olmak üzere, Cemiyet ulaşım hizmetleri, Organizasyon, Araç kiralama ve temin, Daire,İş yeri ve  Büro kiralama, Temizlik işleri,  Fayans, Parke, İzelasyon, Boya, Badana`dan, Çocuk ve hasta bakımına kadar geniş bir yelpazede hizmet üretiliyor.

Başkan Üstün Taşdemir ziyaretinde, Han yapı`nın enerjik yapısının kısa zamanda camiada aranan markalar arasında yer alacağından şüphesi olmadığını söyledi.

Han yapı ortaklarından Ekrem Varol İş disiplini, ve ahlaklı çalışmanın kendileri adına destur olduğunu belirterek, Gençlik enerjilerinin doğru ve dürüstlük ilkesinden taviz vermeksizin azami müşteri memnuniyeti ile orantılı olduğunu söyledi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı