Taşkın: "Bu şehre kupa getirmek istiyoruz"

Taşkın:

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor Manisa F.K. deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor.

Taşkın: "Bu şehre kupa getirmek istiyoruz"

 Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor Manisa F.K. deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor.

Bordo- Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Taner Taşkın son antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Bandırmaspor’un iki haftadır kazanan ve ligin 3’üncü sırasında yer alan bir takım olduğunu belirterek, “Her hafta hanemizde puan ya da puanlar görmek istiyoruz. Sonuna kadar yarışın içinde olmak istiyoruz,” diye konuştu.  

Manisa FK maçının hazırlıklarını sürdüren bordo-beyazlı ekip, 12 Kasım Pazar günü saat 13.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak maçın son hazırlıklarını, Bandırmaspor Cinçukuru Tesisleri’nde gerçekleştirdi. 

Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde zorlu karşılaşmaya hazırlanan bordo-beyazlı futbolcular, bugünkü antrenmanda kısa pas, ısınma hareketleri ve dar alan oyun çalışması yaptı. 

Teknik Direktör Taner Taşkın, “Lig arasına kadar kalan 6 maçı da kazanmak için sahada olacağız. Manisa Futbol Kulübü gerçekten şampiyonluk parolasıyla hazırlanmış, fakat 7 haftadan beri kazanamayan bir takım. Bu maç onlar için de son bir hamle olarak görünüyor ama bizim hedeflerimiz var. Bu doğrultuda her maçımızı son maç gibi oynamak zorundayız. Bu şehre kupa getirmek istiyoruz, onun için sonuna kadar mücadele vereceğiz. Şu an için sakat ya da cezalı bir oyuncumuz yok,” ifadesini kullandı. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Taşkın: " şehre getirmek istiyoruz"
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı