Tatil sezonu yükünü aldı

Tatil sezonu yükünü aldı

Erdek, Adalar ve çevresinde sezon dolu dizgin

Havaların erken ısınması, 9 günlük Bayram tatili yaz sezonu öncesinde Erdek, Kapıdağ ve Adalar´da tatil beklentisini üst noktalara taşıdı.

Erdek ve çevresinde yazlık konutu olanlar konutlarına yerleşirken, 9 günlük tatili fırsat bilen tatilcilerde otel, motel, pansiyon doluluklarında önemli bir artış sağladı.

Marmara´nın tatil incisi Erdek ve Adalar´da Cumartesi ve pazar günü havanın yağışlı olması deniz ve güneşlenme beklentisini ötelerken, arife günü başlayan deniz-kum ve güneş üçgeni tüm tatilcilerin tenini ısıttı.

Erdek ve Adalar´da tatil yapmak isteyenler öncelikle deniz yolunu tercih etmeleri, gemi seferlerinde artış kaydetmesine neden oldu. Erdek ve İstanbul üzerinden adalara tatile gelenler için normal sefer yetmeyinde, deniz ulaşımında ek saferler devreye girdi.

Erdek ve Adalar´da bayramın 1 günü itibariyle gece hayatıdatavan yaptı. Restorant, Bar ve Cafeler doldu taştı.

Özellikle canlı performans program yapan SUR Bar, Cowboy´S bar, Ağrigento Beach, Ay Işığı Teras-Cafe, Kafkas Motel, Hülya Motel geceyi eğlence ile noktalamak isteyenlerin adresi oldu.

Bu arada Erdek 2019 yazında yepyeni mekanlarla tanıştı. THE WALE farklı bir anlayışla Cugra sahiline 7/24 performans kattı.

SUR BAR-ERDEK   Tatil ve turizm´de cazibe merkezi Erdek´in otantik gece mekanı SUR BAR Bedelsiz orkestrası ile eğlence dünyasını, gecelerin öteki yüzüne taşıyor.

COWBOY´S BAR   Erdek´in ünlü eğlence mekanlarından COWBOY´S BAR 2019 yazında da Cugra´nın lider mekanı olmayı sürdürüyor. İşletmenin gedikli sanatçısı TİBET bilinen performansı ile 2019 yazında da sevenlerinin hayranlığını sürdürüyor.

AY IŞIĞI CAFE & BAR  Erdek-Cugra, Ali Haydar Sarı sahil bandı birişinde faaliyet gösteren AY  IŞIĞI CAFE & BAR, önceki yıl başladığı teras canlı performans porgramını buyıl Klarnette İsmail, Gitar´da Engin ile sürdürüyor, Mekanın gediklisi Berkant ise kendine özgü tarzı ile Ay Işığı Gece performansına rakslarıyla katkı veriyor.

AGRİGENTO BEACH BAR   Tatil ve turizm´de cazibe merkezi Erdek´in ünlü mekanlarında AĞRİGENTO RESORT HOTEL, Ağrigento Beach´ta canlı performansına bu yaz Doğan Davitadze ile başladı. Piyanist Emir ile başlayan canlı performans, gecenin ilerleyen saatlerinde Doğan Davitadze devam ediyor.

KAFKAS MOTEL BEACH  Erdek Cugra sahilinde kendine özgü tarzı ile herkesin mekanı olmayı başaran KAFKAS MOTEL BEACH geçtiğimiz yıllardaki performansını 2019 yazına da taşıdı.

Mekanın gedikli sanatçısı Cugra´nın güçlü performansı ile Volkan Baydar yepyeni bir sezona yelken açtı.

HÜLYA MOTEL  Cugra´nın mütevazı işletmelerinden HÜLYA MOTEL işletme değişimi ile başlayan değişimini gece performansı ile sürdürüyor. Hülya Motel Bursa sahnelerinin ünlü ikilisi Piyanist İlyas ve Sanatçı Özgür Şahin ile 2019 yazına renk kattı.



Anahtar Kelimeler: Tatil sezonu yükünü aldı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı