Tatil başladı

Tatil başladı

Bandırma 43`ü ilçe Merkezinde olmak üzere toplam 57 okulda 23.380 öğrenci karne,1900 öğrenci diploma alarak tatile çıktı







Bandırma`da
faaliyet gösteren okullarda 2011- 2012 eğitim - öğretim yılı bugün öğrencilerin karne töreniyle sona erdi.


Liselerin karne heyecanı Kemal Pireci lisesinin bahçesinde gerçekleştirilen törenle yaşandı.Gerek mezun olan öğrencilerde gerek bir üst sınıfa geçen öğrencilerde arkadaşlarından ayrılmanın verdiği hüzünle karışık tatile çıkmanın verdiği buruk bir sevinç vardı.

Bandırma ilköğretim okulunun Karne töreninde konuşan okul müdürü Rıfat Erçin öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada `` Değerli öğrenciler yoğun bir eğitim öğretim yılını daha geride bırakarak bugün karnelerinizi aldınız.Sizlere iyi tatiller diliyorum.Yeni sistem henüz belli olmadı.Muhtemelen pazartesi günü belli olur.Önümüzdeki dönemde görüşmek üzere hepinize iyi tatiler diliyorum`` dedi.

Törende ayrıca yıl içerisindeki yapılan faaliyetlerde başarılı öğrenciler de ödüllendirildi.

Okul müdürü Rıfat Erçin,Müdür Yardımcısı Rabia Çetin,Öğretmenler Şirin Yurtalan, Nilgün Tokat ve Selim Bülbül Karne heyecanını öğrencileriyle yaşadılar.

Bandırma ilköğretim okulunda bu dönem toplam 650 öğrencinin karne aldı. 8`nci sınıfta okuyan 130 öğrenci mezun olmaya hak kazanarak diplomalarını aldı.

Bandırma genelinde ise 43`ü ilçe merkezinde olmak üzere toplam 57 okulda 23.380 öğrenci karne alırken , değişik okullarda okuyan toplam 1900 öğrenci ise diploma aldı.


KEMAL PİRECİ LİSESİ KARNE HEYECANI




Sait üçkılınç / Bandırma Manşet


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli