``Tatile gelmesin``

``Tatile gelmesin``

Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat: ``Başbakan Balıkesir gelirken eli yatırım ve proje ile dolu gelsin.`` dedi




Başbakan
Erdoğan`ın Mart ayında gerçekleşecek Balıkesir ve Edremit ziyareti için ``Gelmişken eli proje ve yatırımla dolu gelsin, Tatile gelmesin`` diyen Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat Körfez`in buna ihtiyacı olduğunu söyledi.

Başkan Özpolat, Edremit Körfezine Doğal-Gaz, Körfez-Ray,  İDO ve otomotiv sektörü konularında devlet projelerinin sözünün verilmesini ve kısa zamanda başlatılmasını istedi.

Başkan Özpolat Körfezin ziyaret değil hizmet beklentisi içinde olduğunu altını çizerek `` Nasıl olsa havası ve suyu ile cennet yurdumun köşesi her emekli siyasetçinin ikinci adresi, Başbakanımız bugün eli dolu gelsin ki !... Yarın tatile gelmeye yüzü olsun`` dedi.

ERDOĞAN, 3 MART 2013 PAZAR GÜNÜ EDREMİT'TE

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir ziyaret programında bir değişiklik olmazsa, 3 Mart 2013 Pazar günü saat 13.00 de Edremit`te halka hitap edeceği bilgisini aldıklarını belirten Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Balıkesir'e gelmişken icraat için gelsin, tatile gelmesin. Bölgemize yatırımlar getirsin” dedi.

DOĞAL-GAZ VE KÖRFEZ-RAY GETİRİLMELİ

Başkan Özpolat Maalesef tüm yatırımlar Bursa'ya, Manisa'ya yapılıyor, Balıkesir halkının Başbakan'ımızdan 5 ana başlık altında talepleri var.
Nedir bunlar? Öncelikle ‘Doğalgaz tüm Balıkesir geneline getirilmesidir.
Bu nimetten artık Balıkesir ve Körfez Halkı faydalandırılmalıdır” dedi.

Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat: Aliağa'ya kadar olan Raylı Sistemin Körfez ve geneline Körfez-Ray'ın getirilmesi sağlanarak ulaşım sıkıntısı giderilmeli, Bu proje hem zamandan, hem de maliyetten tasarruf” dedi.


KÖRFEZE İDO VE OTOMOTİV SEKTÖRÜ

Belediye Başkanı Özpolat: Çanakkale ile Balıkesir arasında Bayramiç tarafından bir Otobanın” hizmete açılması gerekiyor, İDO'nun Körfez'de hizmete başlaması gerekli,Bölge ekonomisine katkısı olacak.`` dedi
Özpolat Büyükşehir programında Balıkesir`e mutlaka bir Otomotiv Sektörü açılması gerektiğini bunun için gerekli şartlara ve koşulların son derece uygun olduğunu söyledi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu