Tatlısu, B. Bakraç plajı Duşa SU, vatandaşa tuvalet bekliyor!...

Tatlısu, B. Bakraç plajı Duşa SU, vatandaşa tuvalet bekliyor!...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tatlısu sahillerine her şeyi yaptı, suyu akıtamadı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ortaya koyduğu çaba ile birçok noktada ismini marka yaparken, öne çıkan hizmetlerin işlevselliği noktasında sınıfta kaldı.

Büyükşehir Belediyesi özellikle Kapıdağ çevresinde halk plajı olarak ele aldığı bir çok noktayı, temizleyip, düzenleyip BŞB logosunu vurduktan sonra geriye dönüp o projesinin işlevselliği noktasında oto kontrolden yoksun olduğu görüldü.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi birçok plajda duş-kabin-wc sistemi ile sorunu çözümlediği sanılırken, yaz sezonu boyunca bu hizmetlerin işlevselliği olmadığı görüldü.

Edincik altı kemer önü evleri plajında bulunan duş, Tatlısu'da bulunan plajlardaki duşlar denizden çıkıp giyinmek isteyen vatandaşların duş değil, düş şaşkınlığına uğratıyor.

Diğer yandan bir çok noktada begeni ve takdir toplayan plaj temizliği, yürüyüş yolları, trevuvar, çocuk oyun bahçeleri, oturma grupları ve ışıklandırmalar beğeni ve takdirle izlenirken Tatlısu Büyükbakraç ve Edincik altı kemer önü evleri plajlarında WC olmaması büyük şikayetlere neden oluyor.

Özellikle hafta sonlarında yoğun bir kalabalığa hizmet veren plajlarda WC bulunmaması gerçekten ayıplanıyor.

Yaşam şartlarının her geçen gün zorlaşması, ormanların piknik ve mangal yakılmasına kapatılması özellikle hafta sonları dar gelirli aileleri halk plajlarına yönlendirirken, Halk plajlarında Tuvalet bulunmayıp, duşların akmaması büyük eleştiri alıyor.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı