Tatlısu işletmesi faaliyetine başladı.

Tatlısu işletmesi faaliyetine başladı.

Bandırma Belediyesi İnsan Kaynakları ltd.Şti. Bandırma'daki 2 işletmeden sonra Tatlısu'da üçüncü işletmesini hizmete soktu.

Bandırma Belediyesinin bir zamanlar yaz aylarında personelinin tatil ihtiyacını karşılamak amacı ile aldığı Tatlısu-Küçükbakraç'taki kamp alanına yepyeni bir işletme kazandırdı.

Oyun parkları, Konaklama alanları ve geniş otoparkı yanı sıra vatandaşların ihtiyacını karşılamak amacı ile yapılan Cafe büyük ilgi gördü.

Özellikle hafta sonları araç park edecek yer bulmakta güçlük çeken Bandırmalılar nefis bir kahvaltı, sıra dışı bir öğlen aperatifi, fırın kebaplar vs. Akşam için özel spesieller ile hizmete girdi.

Tost çeşitleri Patates cips ve Kumru aperatifleri yanı sıra, Gözleme çeşitleri, Izgara Köfte, Cordon Blue, Nugget, SCHNİZEL, BABY ŞİŞ, HAMBURGER, Tavukburger ve cipsli CHEESEBURGER tabakları, Salatalar, tabiki olmazsa, olmaz tatlı ve çay, kahve keyfi ile noktalanan sıra dışı hizmet kalitesi.

Bandırma Belediyesi İnsan Kaynakları ltd.şti. Tatlısu tesisleri hijyen, konum, manzara'nın yanı sıra kurumsal kimliği öne çıkartan içerik ve dizayn ile büyük begeni topladı. Özellikle fiyat standartlarının egemen olduğu işletmede günboyu oturanları bulmak mümkün, öyleki şimdiden boş masa bulamayanlar ne yazıkki masa boşalması için beklemek zorunda kalabiliyor.



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli