Tatlısu yolunda, Kamyonlara tahdit getirildi.

Tatlısu yolunda, Kamyonlara tahdit getirildi.

İlçe Trafik komisyonu kararı ile Tatlısu yolu hafta sonları Kamyonlara yasaklandı.

Erdek İlçe Trafik komisyonu yıllardır kanayan bir yara olarak öne çıkan tatlısu yolundaki kamyon terörüne, geçici çözüm üretti.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız Başkanlığında toplanan İlçe trafik komisyonu aldığı iyileştirme kararı ile hafta sonları, Cumartesi ve Pazar günleri saat 07.00 ve 21.00 arasında Kamyonların Aşağıyapıcı-Dalyan arasında geçişini yasakladı.

Erdek ilçe Trafik komisyonu kararı bir tabelaya yazılarak Aşağı Yapıcı yol ayrımına dikildi.

Karar gereği söz konusu günlerde ve saatlerde Aşağıyapıcı, Tatlısu, Tanaşa ve Dalyan arasında yolculuk yapan kamyonlar Jandarma tarafından durdurularak yasak süresince trafikten men edilecek.

Tatlısü köyü muharlığı, ilçe Trafik komisyonunun aldığı kararı sevinçle karşılayarak ``Hafta sonları her an birisi çiğnenecek diye canımız burnumuzda gezmekten kurtulduk, Umarız karar uygulanır Tatlısu`ya tatil için gelen insanlarda can korkusu yaşamadan tatillerini yaparlar.`` dedi.

Tatlısu ve çevresinde hafta sonu kamyonların trafiğe çıkmasını engelliyen karar bölgedeki turizmci ve işletmeleride memnun etti.

Tatlısu çevresi Kamyon teröründen etkilendikleri kadar hiçbir şeyden etkilenmediklerini, zaman zaman tıkanan yolların saatlerce açılmaması yaşamlarını olumsuz etkilemesine neden olduğu belirtildi.

 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı