Tavşan Etli pilava rağbet diz boyu

Tavşan Etli pilava rağbet diz boyu

EDREMİT AVCILARI ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİD OKUTTU TAVŞAN`LI PİLAV İKRAMI YAPTI..




Edremit İlçesinde faaliyet gösteren, Edremit Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Kulübü Derneği, lokal binasında 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 97. yılı münasebeti ile Çanakkale Şehitleri için Mevlid-i Şerif okuttu. Çanakkale Şehitlerinin anısına düzenlenen etkinliğe, Edremit Belediye Başkan Vekili Muharrem Terzioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Daire Müdürleri, İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Acar, Edremit'te Merkezi bulunan Siyasi parti temsilcileri ile bir çok sivil toplum kuruluşu yetkililerinin yanı sıra, Dernek temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Edremit Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Coşkun Taşkın yaptığı açıklamada

Çanakkale`de bir asır önce 253 bin kahraman Türk genci, torunlarının özgürce vatan topraklarında yaşaması için canlarını seve seve bu vatan için feda etti. Allah hepsinin mekanını cennet etsin. Edremit avcıları olarak dedelerimize minnettarız. Şehit olan dedelerimizin ve derneğimizde vefat eden üyelerimizin ruhu için mevlit okutarak minnettarlığımızı göstermek istedik. Hepsinden Allah razı olsun. Dedelerimizin anısını yaşatmak için ne yapsak azdır. Kuvay-ı Milliyenin beşiği olan Edremit'imizde bu tip etkinlikleri gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bizleri bu etkinliğimizde yalnız bırakmayarak katılan tüm misafirlerimize şahsım ve derneğim adına teşekkür ediyorum.” Dedi.



Etkinliğe katılan misafirler, düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen yetkililere teşekkür ederek bu tip faaliyetlerin daha sık yapılmasını istediler. Etkinlikte 4 tava tavşanlı bulgur pilavı pişirilerek 1500 kişiye tavşanlı bulgur pilavı ile ayran ikramı yapıldı.  Ayrıca, pilav ikramı yanı sıra  organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen ve pilav için tavşan getiren üyelere, Dernek Yönetimi tarafından teşekkür belgesi verildi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false