Tayfa hayatını kaybetti.

Tayfa hayatını kaybetti.

Kestanelik'te, Balık sezonunun kapanmasına ramak kala, üzen kaza

Erdek, Kestanelik kırsal Mahalles açıklarında balık avlayan "Uğur Kıran" isimli teknede meydana gelen görülmez kaza 60 yaşındaki Tayfa Hasan Bıyıklı'nın hayatını kaybetmesine neden oldu.

Edinilen bilgiye göre Kaptan Abdullah Aydın(46) nın idaresindeki "Uğur Kıran" isimli balıkçı teknesi Kestanelik açıklarında ağ toplarken, teknenin üzerinde bulunan demir algarna, bağlı olduğu direkten koparak Tayfa  Hasan Bıyıklı (60)ın başına düştü.

Kazadan sonra Kestanelik limanına dümen kıran "Uğur Kıran" isimli Balıkçı teknesinin kaptanı Abdullah Aydın, aynı zamanda durumu ilgili yerlere bildirdi.

Erdek, sahil güvenlik komutanlığının kazaya ilişkin hazırladığı rapor ve Erdek Cumhuriyet savcılığının kazaya ilişkin olarak vefay eden tayfa Hasan Bıyıklı için adli tıp incelemesi kararı verdi.

Balık yasağının başlamasına ramak kala meydana gelen kaza sonucu deniz üzerinde hayatını kaybeden aslen Kırsal Karşıyaka eşrafından olup, uzun yıllardır Bandırma'da ikamet eden tayfa Hasan Bıyıklı(60)ın cenazesi önce Bandırma devlet hastanesi morguna, daha sonra ise kesin ölüm raporu tanzimi için Bursa adli tıp kurumuna sevk edildi.

Talihsiz kazada hayatını kaybeden evli ve 2 çocuk babası tayfa Hasan Bıyıklı'nın cenazesi için 12 Nisan Pazartesi günü, kırsal Karşıyaka mahallesinde defin işlemleri hazırlıkları başladı.



Anahtar Kelimeler: Tayfa hayatını kaybetti.
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli