Tayfun sert esti 1-9

Tayfun sert esti 1-9

1.Amatör küme`de lig 2.ligini tescilleyen Tayfunspor Avşaspor karşılaşması ile sezona veda ederken ortaya koyduğu futbol ve bunu süsleyen golleri ile büyüklüğünü kanıtladı.




1.Amatör küme`de lig 2.ligini tescilleyen Tayfunspor Avşaspor karşılaşması ile sezona veda ederken ortaya koyduğu futbol ve bunu süsleyen golleri ile büyüklüğünü kanıtladı.

Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Rabia Ertekin *** Emre Akova*** Emrah Özenç ***

Avşaspor: Hakan ***(Ercan**) Hüseyin *** Fatih *** Berk *** (Mert**) Fuat ** Erbey*** Sercan ** Osman** Olgu *** Ferhat** Ercan **

Tayfunspor: Murat *** Umut *** İsmail ***( Muhammet***) Önder***( Barış***) Fatih*** Enes **** Seyhan **** Mert*** (Osman***) Hakan*** Mustafa*** Nevzat ***

Goller: Dk. 3-25-40- 55- 83 Seyhan, Dk. 44.Mustafa, Dk.59 Mert,                 Dk.62. Hakan, Dk. 72 Osman, (Tayfunspor)

Dk.69 Olgu (Avşa)


Gönen`in sarı lacivert`li ekibi Tayfunspor ile Avşa`nın bordo mavili ekibi futbol adına son derece güzel bir havada karşı karşıya geldiler.

Ligin ilk devresindeki karşılaşmayı 7-0 kazanan Tayfunspor 2012-2013 sezonunu noktalayan prestij karşılaşmasında skor ne olursa olsun lig ikinciliği engellenmiyordu.
Bu rahatlık haklı olarak oyuna sirayet etti ve Tayfunspor sahaya yedeklerle çıkan Avşaspor karşısında ilk yarı 4-0 olmak üzere 9-1 lik skorla sezona veda etti.

Estetik futbolu ile göz dolduran Tayfunspor kaptanı Seyhan bu karşılaşmada da yetenekleri ile adından bahsettirdi.

Seyhan ilk üç gol ile Tayfunspor`un bol gollü galibiyet kapısını aralarken ikinci devre kaydettiği 2 güzel golle de kendi adına 5 gol`e imza attı.

Son iki yıldır şanssız bir şekilde Şampiyonluğu kaçıran Tayfunspor buna rağmen lg ciddiyetine olan prensibi nedeni ile maça 18 kişilik tam kadro ile geldi.
Tayfunspor teknik direktörü İbrahim Turan altyapı gençlerini sürdüğü sahada gelecek adına güvencelerini gördü.
Özellikle orta alanda Enes, sol açıkta Nevzat görevini layıkıyla yaptı.




Tayfunspor kaptanı Seyhan kendi topu ile girdiği Avşa ceza sahasında nefis bir kafa vuruşu ile Kaleci Hakan`ı avlamayı başardığı 3.golü.



Tayfunspor`lu Önder ve Mustafa`nın akınını kesmeye çalışan Avşa kapyanı Hakan.



Avşaspor santraforu Olgu, güçlü fiziği ile Tayfun defansına sık sık zor anlar yaşattı.



Olgu ikili mücadelelerde hep üstün çıktı.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli