Tayfunspor, Gezmez ile sil baştan

Tayfunspor, Gezmez ile sil baştan

Tecrübeli futbol adamı Hüseyin Gezmez sarı-lacivertli ekibi yeniden dizayn edecek.

Amatör futbol dünyasının önde gelen teknik isimlerinden Hüseyin Gezmez, Tayfunspor ile anlaştı.

Sarı-Lacivertli ekipte daha önce 3 yıl altyapılardan sorumlu teknik adam olarak görev alan ve 3 yılda 4 şampiyonluk kazanan Hüseyin Gezmez yeni sezon için yapılan anlaşma ile Tayfunspor´da tek seçici oldu.

/resimler/2019-7/7/1254560234977.jpg

Gezmez, Tayfunspor´da A ve genç takımlar olmak üzere tek sorumlu olarak görev üstlendiği 2019-2020 sezonu için, toparlanma ve yeniden şaha kalkma süreci olarak gördüğünü belirterek ?Şu anda A takımımız daha önce benim altyapıdan öğrencilerim, tümü mütevazı ve sorumluluk bilincine sahip oyuncular, bazı isimlerin Üniversiteye gitmesi ile bazı eksiklikler var onları da takviye ederek yeni sezon için istikrarlı bir kadro oluşturacağımız inancındayım?

?Altyapılarda sıkıntımız var şu anda elimizde sadece U-17 takımı bulunuyor, gelecek adına yapacağımız hamle ile bu sezon U-11, U-12 ve U-13 ?ü kurarak Tayfunspor´un gelecekteki iskeletini yetiştirmemiz gerekiyor.? Dedi.

 Tayfunspor yönetimi ise tecrübeli teknik adam Hüseyin Gezmez ile yepyeni bir gelecek adına planları olduğunu, Gönen´de futbolcu fabrikası olarak tanımlanan Tayfunspor´un yeniden eski günlerini yaşaması için gereken desteği sağlayacakları açıklandı.

Hüseyin Gezmez, önceki yıllarda Gönen Belediyespor alt yapısı başta olmak üzere, Tayfunspor, Gündoğan Çeltik, Üzümlüspor ve Havutça Başakspor´da teknik adam olarak görev almıştı.



Anahtar Kelimeler: Tayfunspor Gezmez baştan
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli