Tayfunspor`da yükselme coşkusu

Tayfunspor`da yükselme coşkusu

Başkan Mustafa Doğan; her şeyimiz ile süper lige hazırız``







2011/2012 futbol sezonunda Marmara grubu 1.amatör kümede Şampiyonluk mücadelesi veren Gönen Tayfunspor son anda gelen bir telefon ile şampiyonluk coşkusu yaşıyor.

Balıkesir 1.amatör küme gru 2.cileri bazında oynanan terfi maçlarında il 1.cisi olan Tayfunspor yeni sezon için müjdeli haberi bugün aldı.

Beklemedeki Tayfunspor Süper ligde mücadele eden Özeliadarespor`un mali konulardan kaynaklanan olumsuzluğu nedeni ile ligden çekilmek istemesi Tayfunpsor`un önünü açtı.

Telefon ile aranan Tayfunspor yeni sezon için süper lig hazırlıklarını tamamlaması istenirken, gerekli resmi yazışmanında önümüzdeki hafta içersinde prasedüre işleneceği kaydedildi.

Uzun yıllar süper lig özlemini bugün coşkuya dönüştüren Tayfunspor`un başkanı Mustafa Doğan ile arkadaşımız Zeyyat Saygın konuştu.

Saygın süper ligin yeni takımı Sarı Lacivert`li Tayfunspor`un hazırlıklarını, sıkıntılarını ve beklentilerini başkan Mustafa Doğan ile konuştu.

















fikri
25.07.2012 13:49:29
Mustafa başkanın dediği gibi son hafta şampiyonluk maçında yani tayfun ve edincikin son final maçında kendi takımını değilde kızıksaya Edincik maçını izlemesini tuzakçınında nasıl yedeklerle çıktığını hala merak ediyoruz desenize sorma fırsatımız olacak

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu