Tayfunspor`dan sezon açılışı

Tayfunspor`dan sezon açılışı

1.amatör`ün istikrarlı ekibi Tayfunspor yeni sezonu şampiyonluk parolasıyla açıyor.




1.amatör
`ün istikrarlı ekibi Tayfunspor yeni sezonu şampiyonluk parolasıyla açıyor.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran sarı lacivertli ekip takım iskeletini bozmadan yeni takviyelerle start aldığı 2012-13 futbol sezonunda şampiyonluk hedefini de koydu.



Tayfunspor
başkanı Mustafa Doğan birçok takımın sahip olamadığı tesisleşme ve
takım taraftarına sahip oldukları Gönen`de 2012-2013 futbol sezonunda şampiyonluk hayalleri ile kucaklaşmak istediklerini vurgularken ``Tayfunspor bunu hak ediyor, kendi alanımızdaki kurumsallaşma sürecimizi aştık, Taraftarımız bizden şampiyonluk bekliyor.`` dedi.



Teknik
Direktör İbrahim Turan; Takım iskeletimiz oturdu``
1.amatör kümede şampiyonluk parolası ile sezona giren Tayfunspor yaptığı hazırlık karşılaşmaları ile gücünü sınarken, eksiklerini de giderdi.

Gönenspor`dan kaleci Murat, Santrafor Mert ve sol açık İlkcan`ı renklerine katan Tayfunspor lige emin adımlarla giriyor.

Tayfunspor teknik direktörü İbrahim Turan bu sezon arzuladıkları sonuca ulaşmak noktasında gereken önlemleri aldıklarını yeni sezonda estetik futboldan görsellik sunan bir Tayfunspor izleneceğini söyledi.

Pazar 14.oo te sezon açılışı

Sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayan Tayfunspor pazar günü saat 14.00 te kendi tesislerinde sezon açılışını gerçekleştiriyor.
Tayfunspor sezon açılışı ardından Bigadiçspor ile özel bir müsabaka oynayacak.
Sarı Lecivertli ekip yeni sezon açılışı ile birlikte alt yapıya olan ilgisinide yükseltti.

Tayfunspor paf takımı U-19 Tayfunspor`da açılış programı ardından Hasanbey`de Hasanbeyspor ile özel bir karşılaşma oynayacak.
Pazar günü saat 11.oo deki müsabaka Hasanbeyspor tesislerinde oynanacak.





Hasan CEYLAN
28.09.2012 11:18:46
Sezonunuz hayırlı olsun. Ben bu sayfalarda şunu okumak isterdim. U 17 takımımzdan ......, U19 takımımızdan ...... A Takıma kazandırdık. Ama kardeş ne diyor Gönenspordan şunu aldık bunu aldık artık bu tür haberleri okumayacağımız bir spor sayfası diliyorum. Mesele taşıma su ile değirmen çalıştırmak değil KENDİ SUYUNU KUYUDAN ELDE ETMEK.Diye düşünüyorum. Başarı krşiteri bu olmalı bence..

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı