TBF D KATEGORİSİ ANTRENÖR KURSU TEKSÜT KARA ALİ ACAR SPOR SALONU´NDA DÜZENLENECEK

TBF D KATEGORİSİ ANTRENÖR KURSU TEKSÜT KARA ALİ ACAR SPOR SALONU´NDA DÜZENLENECEK

Aydın Örs Başkanlığı´ndaki Eğitim Kurulu´nun faaliyet programı kapsamında 09-15 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenecek

Türkiye Basketbol Federasyonu´nun Aydın Örs Başkanlığı´ndaki Eğitim Kurulu´nun faaliyet programı kapsamında 09-15 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 2. Kademe (D Kategorisi) Antrenör Kursu, Bandırma TEKSÜT Kara Ali Acar Spor Salonu´nda düzenlenecek.

TEKSÜT Bandırma BK´nın çeyrek asırlık Kulüp tarihinde antrenmanlarını vemaçlarını oynamasının yanı sıra çeşitli Ulusal ve Uluslararası organizasyonların da düzenlendiği TEKSÜT Kara Ali Acar Spor Salonu´nda bu kez Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Antrenör Kursu organizasyonu düzenlenecek.

09-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 2. Kademe (D Kategorisi) Antrenör Kursu´na Türkiye´nin dört bir yanından sayısı 500´e yakın antrenör gelerek bir hafta boyunca teorik ve pratik uygulamalı eğitim görecekler.

Düzenlenecek olan Antrenör Kursu´na TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs, Kurul Genel Sekreteri Murat Özyer´in yanı sıra TEKSÜT Bandırma Basketbol Akademi Antrenörü ve TBF Eğitim Kurulu Eğitmeni Menderes Gümüşdal ile TBF Eğitim Kurulu Eğitmenleri Cengiz Kuru, Dr. Seyfi Savaş, Metin Ağırbaşoğlu katılacaklar. 2. Kademe (D Kategorisi) Antrenör Kursu´nda ayrıca ilk gün düzenlenecek derslerde Basketbolda Beslenme ve Basketbolda Zihinsel Antrenman konularında uzman Marmara Üniversitesi´nden Doç. Dr. Filiz Çamlıgüney ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi´nden Dr. Sinan Uğraş eğitim verecekler.

Eğitim Kursu´nun son gününde ise basketbolun duayen isimleri TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs, Genel Sekreter Murat Özyer ile eğitmenler Menderes Gümüşdal ve Metin Ağırbaşoğlu; sunum ve sahada uygulamalı teknik-taktik dersleri verecekler.

2. Kademe (D Kategorisi) Antrenör Kursu´nun programı şu şekilde:

/resimler/2019-9/8/0819335224316.jpg



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli