TC, Balıkesir Valiliği tabelasındaki yerini aldı

TC, Balıkesir Valiliği tabelasındaki yerini aldı

Balıkesir Valisi Sözünü tuttu. Vilayet`teki TC yerine kondu.




Balıkesir gündemini aşıp ulusal medya`nın gündemine taşan Balıkesir Valiliği tabelasındaki TC`nin ortadan kaldırılışı Vali Ahmet Turhan`ın müdahalesi ile yeniden yerine takıldı.

Bilindiği üzre Balıkesir Valiliği tabelasındaki TC önceki Vali Yılmaz Arslan tarafından yeni tabela düzenlemesi ile ortadan kaldırılmıştı.

Konunun toplumsal infial uyandırması üzerine Vali Ahmet Turhan, Vilayet tabelasındaki TC`nin en kısa sürede yerini acacağı sözünü vermişti.

TC bugün Balıkesir Valiliği, Vilayet konağındaki yerini aldı. Tabelanın değişmesi ile birlikte binlerce Balıkesir`li ev yolunda  Valilik önünden geçerek değişimin yapılıp yapılmadığını bizzat görmek istedi.









varoş
13.04.2013 05:46:11
keşke daha büyük tam anlamıyla yazılsaydı para yetmediği için her halde kısa yazılıyor. insan adını yazmaktan utanır mı.

O.Sezer
13.04.2013 06:24:51
Valilik binamızdan Atatürk ün Kurduğu T.C ni söktüklerinde Memleketin dört bir yanındaki arkadaşlarım [özellikle asker arkadaşlarım ) Sağolsunlar bana telefon açıp neyapıyosunuz Türkiye elden gitsinmi söküp parçalayıp atalımmı gibilerinden serzenişlerde bulunmaya başladı. Neyseki Sayın Valim benden önce davrandıda T.C. yi olması gereken yere bıraktı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı