TCDDY'nin Köprü engeli aşıldı

TCDDY

TCDDY Korozman’da bulunan Tren yolu köprüsünün yıkımına onay verdi.

Önceki hafta gazetemizde çıkan haberde TCDDY’nin Korozman’da bulunan tren yolu köprüsünün yeni çevre yolu standartlarına uyumlu olarak yıkılıp yeniden yapımına müsaade etmediği için Bandırma’nın trafiğini kangren eden çevre yolu ve kavşak düzenlemelerinin sürüncemede kaldığını haber yapmıştık.

Yayınımız üzerine kurumlar arası diplomasiyi hızlandıran TCDDY İzmir Bölge müdürlüğü, söz konusu Korozman köprüsünün yıkımı için gerekli izin ve müsaade emrini Karayollarına ulaştırdı.

Karayolları 14. Bölge müdürlüğü ilgili izin yazısını Yüklenici Yazıcıoğlu firmasına bildirmesi sonucu hafta sonu köprünün yıkımı gerçekleşti.

Trafik akışının yeni yapılan köprüden verilmesi üzerine, yıkılan eski köprünün yerine yeni bir köprü yapılması için kalıpların hazırlanmasına başlandı.



Recep çatma
2.06.2022 23:04:47
Bu sorun TCDD ye ve onun onayına bırakılacak bir şey değil soyunun dedigi gibi yap karar arkadan gelsin büğüne kadar oldugu gibi. Her an litrelerce yakıt, izdiham, stres, keşmekeş yeter artık bitirsinler şu yolu canımıza tak etti, lanet olsun yapacağınız işe

Veysel
3.06.2022 03:10:05
Avm kavşağınım 22.yüzyıl girmeden bitmesi bizim için yeterli olacaktır. Ümidimiz bu yönde.. Ama o kadar yavaş ilerliyor ki ümidizi boşa çıkarmanız da mümkün görünüyor. Her gün 1 tuğla konulsa şimdiye kadar bitecek olan bu yol, önünde arkasında başlatılan gereksiz yeni yol çalışmaları ile daha çıkmaz bir hal alıyor. O kadar ilgili yetkililerimiz var ki, inşaat sahasına her gittiklerinde aylarca iş makineleri istirahate çekiliyor ne hikmetse. Etkilileri, yetkilileri, ilgilileri, sorumluları, sorumsuzları sabah akşam geçerken anıyoruz...

Anahtar Kelimeler: TCDDY' Köprü engeli aşıldı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı