Tebrik ziyaretleri gün boyu sürdü

Tebrik ziyaretleri gün boyu sürdü

19 Ekim Muhtarlar günü, Bandırma Muhtarlar Derneğini tebrik ziyaretçileri ile doldurdu.

19 Ekim Muhtarlar günü kutlama programı ardından aynı zamanda Haydarçavuş Mahallesi Muhtarlığı olan Bandırma Muhtarlar derneği başkanlığı izyaretçi akını ile dolup taştı.

Başta sivil toplum kuruluşları STK lar olmak üzere, kamu ve özel kurum temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar Muhtarlar'ın gününü kutlamak üzere Muhtar Başkan Nur Hancıoğlu'nu ziyaret edip tebrik ve kutlamalarını ilettiler.

Bunların içinde Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ve yürütme kurulu, Uludağ elektrik Bandırma İşletme Müdürü ve Kadın-der, vatandaşlar

Başkan Nur Hancıoğlu'nun Muhtarlar günü dolayısı ile kutlayıp tebrik eden AK Parti Bandırma ilçe Başkanı Mehmet Doğan, "İşte Partimizin Belediye Başkan adayı.." dedi.

Yaşamın ritmini fırsata çeviren Ak Parti ilçe başkanı Mehmet Doğan'ın bu hareketi aksiyonu izleyen Cumhur ittifakı ortağı MHP liler tarafından da alkışla destek buldu.

Kent Konseyinden tebrik ve kutlama.

Bandırma Belediyesi Temizlik işlerinden gözleri görmediği için malülen emekliye ayrılan Mahallenin çöpçüsü, kendisi için zorda olsa bu önemli günde Muhtar Nur Hancıoğlu'nu tebrik etmek onun sevincine ortak olmak istediğini söyledi.

Uludağ Elektrik Bandırma İşletme Müdürü Mehmet Faruk Bozan

Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Nilgün Germiyanlıoğlu ve yönetimi Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Hancıoğlu'nu kutlayarak 19 Ekim Muhtarlar günü sevincini paylaştılar.

​​​

Nihal Sevim

Mahallenin ablası, Necibe Akdemir  Muhtarlar gününü kendi elleriyle yaptığı taze sıcak börekle kutladı.

Setre Konfeksiyon işletmecisi Hakan & Gökhan Güvenlier kardeşler



Anahtar Kelimeler: Tebrik ziyaretleri sürdü
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı