Tecrübe Kazandı.

Tecrübe Kazandı.

Etispor : 3 - Manyas Bld.spor : 0 Balıkesir Süper Amatör Lig 18. hafta karşılaşmaları 15 - 16 Şubat 2014 tarihlerinde oynanan 7 karşılaşma ile tamamlandı.

Etispor, Süper Amatör Lig`in 18`nci haftasında Mehmet Şamlı, Aykut Kuvetli ve Arif Tanrıverdi hakem üçlüsünün bahardan kalma bir havada yönettiği müsabakada puan cetvelinde düşme potasındaki takımların hemen üzerinde yer alan Manyas Bld.spor ile sanayi sahasında karşı karşıya geldi. Her iki takımın da galibiyet parolasıyla çıktığı karşılaşmanın henüz başında sol taraftan Eren`in Manyas Bld.spor ceza sahasına doğru gelişi güzel havadan gönderdiği topla defans oyuncusu Erdal`ın yaptığı büyük hatadan da faydalanarak buluşan Uğur, karşı karşıya kaldığı kaleci Ferdi`in üzerinden topu aşırtarak ağlara gönderince Etispor müsabakaya 1-0 önde başladı.

 

Süper Ligdeki temsilcimiz Etispor, karşılaşmanın ilk 20 dakikasında erken gelen golün moraliyle konuk ekip üzerinde baskıyı arttırmasına rağmen bir türlü ikinci golü bulamadı. Konuk ekip karşılaşmanın 20`inci dakikasından sonra oyunda dengeyi kurunca mücadele genel olarak orta sahada gerçekleşti. Zaman zaman her iki takımda önemli pozisyonlar yakalamalarına rağmen istedikleri gole ulaşamadılar. Karşılaşmada ilk yarının bu skorla bitmesi beklenirken yine konuk ekip defasının ortasında görev yapan Hayati`nin ayağındaki topu Uğur`a teslim etmesiyle bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan ilk golün sahibi Uğur, kaleci Ferdi`yi de çalımlayarak ilk yarının skorunu belirleyen golü konuk ekip ağlarına gönderdi. 2-0

 

İlk yarıdaki skorun avantajıyla ikinci yarıya da iyi bir başlangıç yapan Etispor, ani gelişen bir atak sonrası İbrahim Deniz`in sağ çizgiden getirerek ceza sahasına kadar taşıyıp sıfırdan penaltı noktasına doğru çıkardığı topla buluşan Ahmet Tarcan`nın sert vuruşu ağlarla buluşunca karşılaşmanın 55`inci dakikasında skor Etispor lehine 3-0 oldu.

 

3-0`a kadar yüksek bir tempoda karşılıklı ataklarla süren karşılaşmada skor 3-0 olduktan sonra konuk ekibin direnci iyice azaldı ve oyunda tempo düştü. Düşen tempoyla birlikte Etispor oyunda üstünlüğü yakalamasına rağmen yakalanan pozisyonlarda topu ağlarla buluşturamayınca karşılaşma bu skorla sona erdi.

 

Etispor bu galibiyetle ligdeki galibiyet sayısını 9`a çıkararak oynadığı 18 karşılaşma sonunda 31 puan + 15 averajla 6`ncı sıradaki yerini korudu. Ayrıca ligin ilk yarısında deplasmanda Manyas Bld.spor`a 4-1 kaybettiği karşılaşmanın da rövanşını almış oldu.

 

 

 

 



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu