Tek sorun mali konu

Tek sorun mali konu

Bordo-Beyazlı Kulübün Basın Sözcüsü Av. Namık Havutça: ?Şu anda Bandırmasporumuzun sıcak gelire ihtiyacı var?

Bordo-Beyazlı Kulübün Basın Sözcüsü Av. Namık Havutça, Bandırmaspor Yönetim Kurulu´nun almış olduğu kararlar ve sportif çalışmaları ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

/resimler/2019-10/17/1618186211301.jpg

Kulübün çarşıda bulunan idari binasındaki toplantıya Futbol Şube Sorumlusu Soner Koçoğlu´da katıldı.

/resimler/2019-10/17/1618341056010.jpg

Bandırmaspor´un bugün 2.Lig Kırmızı Grubunda tek namağlup takım ünvanını taşıdığını hatırlatan Havutça basın toplantısında şunları kaydetti:

?Puan sıralamasında da üçüncü sırada olmamız bizim için gurur vesilesi. Bandırmaspor yeni bir takım bir çok oyuncuyu ilk defa bir araya gelmiş bir takım. Bu takımın oturması için zamana ihtiyacı vardır. Şu anda bende memnuniyetle görüyorum ki  Sakaryaspor maçında takımımız güven veren bir oyun ortaya koydu. İstikrarlı ve estetik bir oyun ortaya koydu.

/resimler/2019-10/17/1618564649585.jpg

Dün akşamki toplantıda, kadınların ve gençlerin stada çekilmesiyle ilgili yönetim kurulumuz bazı kararlar aldı. Özel bir çalışma yürüteceğiz. İknci olarak ta Bandırma Basket Kulübüyle kulübümüz birlikte bir organizasyon yaparak,  bandırma Basket´in yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncularıyla,  Bandırmaspor´un teknik heyeti, yönetimi ve futbolcuları bir araya getirip bir kardeşlik bir Bandırma ruhu yaratmak düşüncesindeyiz. Yine aynı toplantıda gelir yaratmak adına Bandırma´nın kurtuluşu olan 17 Eylül tarihini baz aldık.1709 SMS kampanyamız  için çalışmalar karar aşamasında.?

Benzinlik projesinin gelişmeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Havutça ?  Bandırmaspor´un en önemli sorunlarından bir tanesi finansal sıkıntılarımız. Başta başkanımız olmak üzere yönetim kurulu üyelerimiz olağanüstü çabalarla iş dünyasıyla, kendi kaynaklarıyla bir çok ödemeyi karşılama gayretindeler. Bandırmaspor için en önemli sorunlardan bir tanesi kalıcı finansal kaynakların yaratılması lazım. Otopark gelirleri dışında bir başka benzin istasyonu yeri alarak, Bandırmaspor´un finansal kaynaklarını çözülmesi için acil adımların atılması gerekiyor. Bu vesileyle Bandırmadaki iş dünyasına buradan bir kere daha sesleniyorum. Bu topraklardan kazandığımız gelirlerin bir kısmını da  Bandırma´nın değeri olan Bandırma´nın markası olan Bandırmaspor´a katkı sunmaları önem arz ediyor? ifadelerini kullandı.

Toplantıda yönetim kurulundan Mustafa Der´in Futbol Şube Sorulusu  Yardımcısı olarak görevlendirildiğini de hatırlatan Namık Havutça, ? Bu hafta Pazar günkü Niğde Anadolu maçında teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerimize yürekten barılar diliyorum. Bandırmaspor´un finans sorunları hala ne yazık ki devam ediyor. Bu şu andaki yönetici kadromuzdaki arkadaşlarımızın  özverileriyle ve maddi destekleriyle  yürüyor. O bakımdan Büyükşehir Belediye Başkanımızdan, ve Bandırma Belediye Başkanımızdan bu planladığımız benzin istasyonunun bir an önce hayata geçmesiyle ilgili somut adımlar atmamız gerekiyor. Şu anda Bandırmasporumuzun sıcak gelire ihtiyacı var. Ahmet PESEN

/resimler/2019-10/17/1619213400054.jpg



Anahtar Kelimeler: sorun mali konu
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli