Tek bir fire yok

Tek bir fire yok

Başkan Sarı, söz verdiği projelerin arkasında duruyor.

Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı gerek seçim öncesinde verdiği sözleri, gerekse seçim sonrası yaşanan doğa olumsuzlukları nedeni ile ortaya çıkan sorunların aşılmasında verdiği sözleri bir bir hayata geçiriyor.

Park, Bahçe, prefabrik iskânlar, Yol ve çevre düzenlemeleri ardından şimdide selden zarar gören köy mahallelerinin su taşkınlarını önleyecek altyapı çalışmaları hayata geçiyor.

Başkan Sarı, bir süredir üzerinde çalıştığı köy mahalleleri Tatlısu, Karşıyaka, Şahinburgaz, İlhanlar ve Narlı mahallelerinde yaklaşık 5 bin mt bulan yağmur suları ishale hatları için PVC boru ikmalini gerçekleştirdi.

200 lük ve 400 lük tabir edilen çevre sularını toplayacak PVC borular adı geçen köy mahallelerindeki depolamalara ulaştı.

Havaların iyileşmesi ile birlikte Tatlısu, Karşıyaka, Şahinburgaz, İlhanlar ve Narlı mahallelerinde yağmur sularını toplayarak, selleri önleyecek PVC ishale hatlarının montajı gerçekleşecek.

Başkan Sarı, Köy mahallelerinde yağmur sularında kaynaklanan olumsuzlukları, hizmete soktukları yol, tretuvar, park ve bahçe gibi yüzeysel hizmetleri tahrip ettiğini, bu nedenle öncelikle yağmur sularını disiplin altına alarak yaratacağı olumsuzluğu ortadan kaldırdıktan sonra diğer çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Sarı, yaptığı açıklamada “Köy mahallelerinizin önemli beklentileri var. Bunları hayata geçirmeden önce sele maruz kalan bölgelerde, çevre sularını disiplin altına alacak kanal çalışmalarını tamamlamalıyız.” Dedi.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli