Tek Çerçeve 3 Dünya adlı Özgün Tablolar Sergisi

 Tek Çerçeve 3 Dünya  adlı Özgün Tablolar Sergisi

Bandırmalı sanatçı Yücel Şenel`in "Tek Çerçeve 3 Dünya" adlı Özgün Tablolar Sergisi ziyarete açıldı.

Eski bir Telekom çalışanı olan Yücel Şenel hobi olarak başladığı sanatsal yapıtlarını sergide topladı.

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında bu akşam Kültür Merkezinde gerçekleşen açılışa kalabalık bir sanatsever topluluğu katıldı.

 Sanatçı Yücel Şenel`in eserlerinden oluşan "Tek Çerçeve 3 Dünya" adlı Özgün Tablolar Sergisi açılışı öncesinde konuşan Belediye Başkan yardımcısı Dursun Mirza, kültür ve sanata önem verdiklerini, Bandırma Belediyesinin bir çok sanatçıya sundukları hizmeti bugün  sanatçı Yücel Şenel ile sürdürdüklerini vurguladı.

Sanatçı Yücel Şenel ise küçüklüğünde okula giderken sokaklarındaki bir fotoğrafçının vitrininde görüp etkisinde kaldığı bir resme gelip geçerken baktığını, kendisini fark eden dükkan sahibinin neden hep  o resme baktığını sorduğun ise ``Bende yapabilirmiyim`` deyince de, ``40 fırın ekmek yemen lazım`` yanıtını aldığını bu yanıt belki de kendisini bu sanatı yaratmasında en önemli teşvik olduğunu vurgulayarak ``40 fırın ekmek yediğimi hatırlamıyorum ama aradan 40 yıl geçtiğini biliyorum`` dedi.

Sanatçı Yücel Şenel, yaptığı açıklamada uzun ve yorucu bir çalışma temposu ardından gerçekleştirdiği yapıtlarının sergi satışı gelirini ise engelli derneğine bağışlayacağını söyledi.

Daha sonra ziyarete açılan sergi izleyenlerin hayranlığını kazanırken sergiye kalabalık bir grupla ziyaret eden MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hadi Selimoğlu`da gerek Başkan yardımcıları Mirza ve Onur`dan gerekse sergiyi izleyen katılımcılardan yakın ilgi gördü.



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu