Tek Eksiğimiz Konsantrasyon

Tek Eksiğimiz Konsantrasyon

Gönen Belediyespor, Etispor`u ağırlamaya hazırlanıyor

Hafta sonu Etispor’u ağırlamaya hazırlanan Gönen Belediyespor’da Sanayi karşısında beklenmedik puan kaybının moral bozukluğu çabuk atlatıldı.

Dün yapılan çalışmada oyuncuların moralli oluşu teknik heyeti sevindirirken, İsmail ve Bünyamin’in yokluğu biraz düşündürüyor.  

Teknik sorumlu Engin Yıldırım, oyuncularında konsantrasyon eksikliği olduğunu bunu da aşacaklarını söyledi.

Sanayispor karşısında oyunun ilk 20 dakikasından sonra mutlak hakimi olan yeşil beyazlılar maçta 20’ye yakın duran top kullanmasına ve bolca pozisyona girmesine rağmen maçtan 1-1’lik skorla ayrılmaları moralleri bozmuştu.

Üstelik bu maçtan sonra aynı sahada oynanan ve lider Sındırgı’nın farklı kazandığı maçı da izleyen oyuncular Gönen’e oldukça üzgün döndüler. Takımın moral bozukluğunu çabuk üzerinden atması ve Etispor’a hırslı bir şekilde hazırlanmaları teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Futbolcularına güvendiğini her demecinde vurgulayan teknik sorumlu Engin Yıldırım oyuncularının maça göre davranmalarından şikayet etti. “Konsantreleri yüksel şekilde çıktıkları maçta ortaya koydukları oyunu hem kendileri, hem de tribündeki taraftarlarımız görüyor” diyen genç çalıştırıcı, oyuncularından bu maçlardaki konsantrasyonu her maça taşımalarını istedi.

Gerçek oyunlarını sahaya yansıttıklarından kaybetmelerinin mümkün olmayacağını da dile getiren Yıldırım, “Futbolda % yüz diye bir şey yok. Varsa sadece skordur, gerisi oyuncuların becerilerine kalmış bir olay. Takımımızdaki her oyuncu gerçekten mevkisinin en iyisi. Bunu kendileri de biliyorlar ama tam manası ile kendilerini futbola veremiyorlar. Futbol maçın hazırlığından başlayarak son düdük çalıncaya kadar en yüksek konsantrasyonda oynanması gereken bir oyun.

Oyuncularım bu sorunu aştıkları takdirde inanıyorum ki aradaki puan farkı kapanacak ve tekrar şampiyonluk yarışı yeniden başlayacak” dedi. Yıldırım, sakatlıkları bulunan İsmail ve Bünyamin’in maçta oynamalarının çok zor olduğunu, Bünyamin için yine de maç saatine kadar bekleyeceklerini söyledi.   



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli