Tek Hedef Galibiyet

Tek Hedef Galibiyet

Gönen`de Hafta sonu oynayacağı Beykoz 1908 maçı hazırlıklarını sürdüren Gönen Belediyespor galibiyete kilitlendi.





Hafta sonu oynayacağı Beykoz 1908 maçı hazırlıklarını sürdüren Gönen Belediyespor galibiyete kilitlendi. Teknik heyet ve futbolcular taraftarların da desteğiyle bu maçtan galip ayrılacaklarına inanıyorlar.

Dün gerçekleştirilen çalışma öncesinde Armutlu yenilgisinin verdiği üzüntü oyuncuların yüzlerinden rahatça okunuyordu. Mücadele olarak sahaya yansıttıklarının karşılığında alınan yenilgi için oyuncular iyi mücadelenin puan getirmediğini, gol bulamadıkları için takım üzerinde bir sıkıntının oluştuğunu ve Beykoz maçında bu sıkıntının üstesinden geleceklerini söylediler. Teknik sorumlu Yüksel Öksüz antrenman öncesinde oyuncularıyla sahada bir konuşma yaparak, artık galip gelmeleri gerektiğine vurgu yaptı. Takım olarak verilen mücadeleden memnun olduğunu yineleyen tecrübeli teknik adam, kanat organizasyonlarında isabetli orta yapılması üzerine beklentilerini dile getirdi.


Emre Karadağ çok üzgün


Armutlu maçının 88. dakikasında kazanılan penaltıyı kullanan ancak vuruşu gole çeviremeyen Emre Karadağ, takım arkadaşları ve taraftarlardan özür diledi. Emre, atışı daha tecrübeli oyuncuların kullanmasının doğru olduğunu ancak o an çok inanarak topun başına geçtiğini söylerken, Bu kadar kötü vuruş yaptığıma bende inanamadım. Gol olsaydı o baskıda galibiyeti getirecek bir gol daha bulabilirdik. Ancak olmadı, takım arkadaşlarımdan ve hocamdan özür diliyorum. Taraftarlarımızdan da özür diliyorum. Bunlar benim için acı da olsa tecrübedir. İnşallah bundan sonra çok daha iyi işler yapacağım” dedi.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli