Tekneden düşen Tayfa hayatını kaybetti.

Tekneden düşen Tayfa hayatını kaybetti.

Ege Karaburun önlerindeki çevirmede denize düşerek karanlık sularda kaybolan tayfanın cesedi 12 saat sonra sahil güvenlik tarafından bulundu.

Erdek Karşıyakayı üzüntüye boğan kaza akşam saat 11.00 suları meydana geldi. İzmir Karaburun, (sahip altı) bölgesinde Mezgit-Tekir ve Çinekop çevirmesi yapan Karşıyaka'lı Gürkan Türker'e ait "Yiğit Mert Kaptan" teknesinde meydana gelen kaza Bandırma ve Erdek bölgesinde bulunan Balıkçılık camiasını derinden üzdü.

5 Personeli bulunan 15-16 mt, Karşıyakalı "Yiğit Mert Kaptan" balıkçı teknesinden denize düşen tayfa Mustafa Sesli (Tuli) 49'un Ege'nin karanlık sularında kaybolduğu ilk anlarda fark edilmedi, daha sonra fark edilen kaybolma "Yiğit Mert Kaptan" teknesinin kendi olanakları ile başlayan arama, sahil güvenlik desteği ile devam etsede, kayıp Tayfa Mustafa Sesli (Tuli)49'un cesedi ancak bugün öğle saatlerinde sahil güvenlik ekiplerinin halikoıpter ile havadan yapılan arama sonucu bulunup, sahil güvenlik zodyak'ı ile karaya çıkartıldığı öğrenildi.

Tayfa Mustafa Sesli (Tuli) nin kayıp ve bulunduğu haberi Karşıyaka'daki sevenlerini derinden üzdü.

Sahil güvenlik ekipleri tarafından çıkartıldığı karada adli makamlarca yapılan ilk soruşturma ardından, kesin ölüm raporu tanzimi için adli tıp kurumuna kaldırılan Karşıyakalı tayfa Mustafa Sesli(49) un cenazesi adli tıp incelemesi ardından bugün akşam saatlerinde Karşıyaka'da ebedi istirahatgahına defnedilmesi bekleniyor.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı