Teknik sorumlu Feyyaz Uçar: ?Giresunspor maçı zor geçecek?

Teknik sorumlu Feyyaz Uçar: ?Giresunspor maçı zor geçecek?

Teknik sorumlu Feyyaz Uçar: ?Giresunspor maçı zor geçecek?

Bandırmaspor teknik sorumluluğuna getirilen Feyyaz Uçar, ?Pazar günü kentimizde oynayacağımız Giresunspor maçı zor geçecek. Ancak mutlaka kazanmak istiyoruz? dedi.

Bordo-beyazlı takım oyuncularının öncelikle moral motivasyonlarını yükseltmeye çalıştıklarını belirten Uçar, şunları söyledi:

?Takımımızda çok iyi oyuncular var. Ancak bugüne dek aldıkları sonuçlar iyi değil. Takımımızın, şu anda puan cetvelindeki yeri bu değil. Bu maçlarda sadece 8 gol atılmış. Yani maç başına bir golün altında. Bu nedenle gol yüzdemizi artırmak zorundayız.?

Bandırmaspor´u bu sezon televizyondan ancak bir maçını izlediğini, ancak şu ana dek oynadığı tüm maçları kayıtlarından izleyeceğini, takımı tanımadığı için Giresunspor önünde bir sistem değişikliği düşünmediğini belirten Uçar, taraftarlardan da destek beklediğini açıkladı.

Uçar´ın yaptırdığı ilk çalışmadan sonra Bandırmaspor Taraftarları Derneği Başkanı Mustafa Diler, futbolculara baklava ikramında bulunurken, teknik sorumlu Feyyaz Uçar´a da buket verildi. Önder BALIKÇI

/resimler/2016-11/3/2356012472260.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli