Teknik adamlar ne dedi?

Teknik adamlar ne dedi?

Mustafa Gürsel: “Gol pozisyonuna girmekte zorlandık” Mehmet Hüseyin Dalgıç, “Maç için çok iyi hazırlanmıştık. Ancak rüzgâr etkiledi."

Mustafa Gürsel: “Gol pozisyonuna girmekte zorlandık”

İstanbulspor A.Ş. önünde golsüz beraberlikle biten maçı değerlendiren Royal Hastanesı Bandırmaspor teknik direktörü Mustafa Gürsel, “Maçı kazanmayı çok istedik ama olmadı. Şiddetli rüzgâr da oyunumuza engel oldu.” dedi.

Karşılaşmada gol pozisyonu bulmakta zorlandıklarını belirten Gürsel, şu değerlendirmede bulundu:

“İlk yarıyı kazanarak bitirmek isterdik. Ancak oyuncularımın çok istemelerine rağmen maçı kazanamadık ve berabere kaldık. Santos’un ikinci sarı kartına bağlı olarak kırmızı kart gördüğü pozisyonun başına oyuncumuza yapılan net faulü  hakem nedense görmedi. Maçın sonlarına doğru bir penaltımızın da verilmediğini düşünüyorum. Devre arasında Yeni Malatyaspor ile kupa maçımız var. Önce ona, sonra ikinci yarı maçlarımıza hazırlanacağız.”

İstanbulspor A.Ş. teknik direktörü Mehmet Hüseyin Dalgıç, “Bandırmaspor ile klâsman sıralamasını etkileyecek bir maç oynadık. Bandırmaspor, grubun en iyi takımları arasında yer alıyor. Maç berabere bitti. Bandırmaspor’u kutluyorum” dedi.

Zeminin iyi olmasına rağmen şiddetli rüzgârın, her iki takımın da oyununu olumsuz etkilediğini belirten Dalgıç, şunları söyledi:

“Maç için çok iyi hazırlanmıştık. Ancak rüzgâr, istediğimiz oyunu sergilememizi etkiledi. Bu maç geride kaldı. Kısa devre arasını iyi değerlendirerek, ikinci yarıya hazırlanacağız. Bandırmaspor’a da başarılar diliyorum.”  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Teknik adamlar ?
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı