Teknik Direktör Oktay Çevik:

Teknik Direktör Oktay Çevik:

Bu galibiyete ihtiyacımız vardı”




Bandırmaspor Teknik Direktörü Oktay Çevik:


Bu galibiyete ihtiyacımız vardı”



Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruba dahil olarak Bandırma'da oynanan maçta Sakaryaspor A.Ş.'yi 3-1 yenmeyi başaran Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Oktay Çevik, Bu galibiyete ihtiyacımız vardı” dedi. Karşılaşmanın başlarında girdikleri gol fırsatlarını değerlendiremeyince kalelerinde gördükleri sürpriz bir golle ilk 45 dakikayı yenik kapattıklarına dikkati çeken Çevik, şu değerlendirmede bulundu:

Bu çeşit maçları daha önce koparmak için erken gol bulmanız gerekir. Neyse ki, ikinci yarıya hızlı başlayarak, golleri erken bulup, üç puana ulaştık. Üstümüzdeki ölü toprağını silkmek için bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Takımımın, her geçen gün üzerine bir şey koyduğunu düşünüyorum. İlk 5 takım arasına girerek, play-off'a yükselme mücadelemizi sonuna dek sürdüreceğiz. Bu hafta Giresunspor ile deplasmanda oynayacağımız maçtan da iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz.”

Sakaryaspor A.Ş. maçının ikinci yarısı oynanırken, maçın hakemi tarafından teknik adamlar için ayrılan alanı ihlal ettiği gerekçesiyle oyun alanı dışına çıkarılan Bandırmaspor Teknik Direktörü Oktay Çevik, Hakem, daha önceki dakikalarda beni uyarmıştı. Ancak oyun alanı dışına alındığım anda böyle bir ihlalde bulunmamıştım. Sanıyorum hakem, o anda kulübede beni başkasıyla karıştırdı. Ne yapalım, futbolun içinde bunlar var” diye konuştu.








bandırma
23.03.2013 19:53:58
sende olmasan zaten hocam bu takım ruhundan bıkmış toptan baska hersey var

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli